Chłodzenie laptopa
Inne tematy.
- tadamka
Chłodzenie laptopa
Zauważyłam od pewnego czasu , ze mój laptop bardzo się grzeje. Znajomy powiedział mi, żebym zainwestowała w podstawkę chłodzącą. Sama trochę mało sie na tym znam ale udało mi się tutaj https://www.akcesoriapc.pl/podstawki-ra ... c-310.html , znaleźć kilka rodzai takich podstawek i nie bardzo wiem czym kierować się przy zakupie. Podpowiecie mi co robić i jak wybrać najlepszą?
- ciasteczkowaniliowe
Re: Chłodzenie laptopa
Post autor: ciasteczkowaniliowe »
Najlepiej kierować się opiniami zawartymi pod konkretnym sprzętem. Jeśli chodzi o moją opinię, to mogę Ci polecić sprzęt ze sklepu blackwhite.tv. Kupowałem tam zestawy komputerowe do gier i byłem z nich bardzo zadowolony. Wiem, że mają też same części do komputerów, więc myślę, że znajdziesz tam coś dla siebie.
- witaminac
Ja polecam poszukać takich rzeczy na Ceneo.pl. Ja kupowałam tam pamięci RAM DDR3 8GB i wszystkie spisywały się świetnie od początku do końca. Inne podzespoły też kupowałam przez Ceneo i muszę przyznać, że to świetny sposób na znalezienie najtańszej oferty
- TymenS
W przypadku wyboru sprzętu to zazwyczaj kieruję się opiniami specjalistów, także w przypadku laptopa. Dlatego polecam przed zakupem również sprawdzić recenzje oraz rankingi przygotowane przez https://www.wybieramlaptopa.pl/ gdzie znajdziesz dokładne informacje co do możliwości oraz potrzeb oraz twojego budżetu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy