Ciuchy dla wiekszych pań
Inne tematy.
- tadamka
Ciuchy dla wiekszych pań
W jakich miejscach zazwyczaj zdarza sie wam kupić jakieś modne ciuchy ? Bo ja od jakiegoś czasu skupiłam sie na zakupach internetowych. Jakos wybór tych wszystkich produktów jest znacznie większy niż w lokalnych sklepach. A gdy poszukamy rzeczy w takich miejscach jak to https://estilex.pl/44-kobieta , wybór jest zdecydowanie większy to raz a dwa można takie zakupy zrobić na spokojnie z kanapy.
- Patka45
Re: Ciuchy dla wiekszych pań
Ze swojej strony mogę polecić sklepik Love Saints gdzie znajdziecie m.in. modne damskie swetry, które obecnie są bezwzględnie na topie. W większości sklepów można zauważyć, że królują różnego rodzaju sweterki i golfiki. Sama niedawno kupiłam sobie chyba ze cztery swetry za jednym zakupami
- cleftjaw
Ja ostatnio podczas zakupów online trafiłam na taki sklep : https://sneakerstudio.pl/ Przyznam, że wybór mnie naprawdę zaskoczył. Wiele zróżnicowanych produktów, kurtki, bluzy, buty. Te bardziej o sportowych kroju, jak i kobiecym. Według mnie, każdy znajdzie tam coś dla siebie.
- karol
Niezależnie od tego jakie macie ubrania, warto o nie dbać i regularnie je prasować dobrym żelazkiem albo jakąś parownicą do ubrań My mamy taką od ariete, podręczną szybko się rozpala i bardzo fajnie ze tak powiem działa, no i nie niszczy ubrań
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy