Części samochodowe - kurier

Inne tematy.
Awatar użytkownika
kygo

Części samochodowe - kurier

Post autor: kygo »

Muszę dostarczyć kumplowi zderzak, to jest jakieś 100km od mojego miasta. Powiedzcie mi czy da radę to kurierem dostarczyć czy jakiś inny transport będzie potrzebny?

weidmuller wdu
Awatar użytkownika
kiehn.augusta

Re: Części samochodowe - kurier

Post autor: kiehn.augusta »

Myślę, że będziesz mógł wysłać to kurierem tylko zapłacisz dużo za gabaryt.

sony xperia j konfiguracja internetu plus
Awatar użytkownika
xenop

Post autor: xenop »

Niekoniecznie. opony kurierem tu https://apikurier.pl/jak-wyslac-opony-kurierem nadasz tanio , jest to dedykowana oferta. Wyceń sobie paczkę za pośrednictwem tej strony a sama sie przekonasz, że wcale to tak dużo nie kosztuje, na pewno mniej niż transport
Awatar użytkownika
alvin

Post autor: alvin »

To ja jeszcze z mojej strony zostawię namiar na stronę https://www.pogotowiepaletowe.pl/jak-na ... e-kurierem , z której dowiesz się jak nadać palete kurierem . W ten sposób również można transportować części samochodowe i jest to tańsze niż transport
Awatar użytkownika
rita32

Post autor: rita32 »

Też mi się wydaje, że najłatwiej będzie to nadać kurierem. Sprawdź tylko, który zabierze coś takiego. Być może będziesz musiał to zapakować na paletę... Wejdź na stronę brokera kurjerzy.pl i tam zamów kuriera do domu, który się tym zajmie. Brokerem zawsze wychodzi najtaniej.
bórak

Post autor: bórak »

Zatroszczyłem się o porządne nadwozie, w końcu. Zaproponowane przez www.nadwozia-mstal.pl absolutnie sprostało moim wymogom na tym polu. Taka wymiana sprawiła, że pojazd znów nadaje się na drogę i mogę rozpocząć szybkie śmiganie po drogach. Nadwozie reprezentuje solidną jakość, której oczekiwałem.
ODPOWIEDZ