Deweloper
Deweloper
Post autor: Bartuś35555 »
Re: Deweloper
Post autor: Kamił »
Post autor: Miłosz »
- mruczka8
-
Post autor: głaska »
- elegant
- alvin

Post autor: Dańka »
To ja też chętnie dopytam w tym wątku, może ktoś z Was jest na bieżąco z nowymi inwestycjami w Krakowie? Chciałabym kupić mieszkanie pod wynajem, może polecicie jakiegoś dewelopera?Bartuś35555 pisze: ↑23 lut 2021, 10:06 Witam, nie możecie znaleźć porządnego dewelopera? W internecie można znaleźć sporo deweloperów którzy mają mnóstwo ofert mieszkań. Korzystaliście kiedyś z usług deweloperów?
- elegant
Post autor: Kaśka »
Post autor: Marużka »

Post autor: Młania »
Powiedz czego konkretnie szukasz, bo z tego co się orientuję, to np. Echo Investment buduje w tym momencie w naszym mieście w trzech lokalizacjach. Sama mam upatrzone mieszkanie na osiedlu KRK https://osiedlekrk.com.plDańka pisze: ↑15 kwie 2021, 22:40 To ja też chętnie dopytam w tym wątku, może ktoś z Was jest na bieżąco z nowymi inwestycjami w Krakowie? Chciałabym kupić mieszkanie pod wynajem, może polecicie jakiegoś dewelopera?

Post autor: Łukasz »
Może KRK od Echo? Wydaje mi się, ze to świetna lokalizacja pod wynajem, ceny mają bardzo dobre. No i standard rewelacja, sama zobacz https://osiedlekrk.com.pl/ Sporo mieszkań już się sprzedało, ale na pewno jeszcze coś interesującego znajdzieszDańka pisze: ↑15 kwie 2021, 22:40
To ja też chętnie dopytam w tym wątku, może ktoś z Was jest na bieżąco z nowymi inwestycjami w Krakowie? Chciałabym kupić mieszkanie pod wynajem, może polecicie jakiegoś dewelopera?
Post autor: Dańka »
Piszą na stronie o czymś takim jak system inteligentnego mieszkania, ale nie mogę znaleźć informacji o co dokładnie chodzi. Orientujesz się? Mam też drugie pytanie, jak lokalizacja tego osiedla? Zależy mi na dobrej komunikacji i infrastrukturze, bo wiem, że to się "sprzedaje", jeśli chodzi o mieszkania na wynajem.Łukasz pisze: ↑21 kwie 2021, 10:44Może KRK od Echo? Wydaje mi się, ze to świetna lokalizacja pod wynajem, ceny mają bardzo dobre. No i standard rewelacja, sama zobacz https://osiedlekrk.com.pl/ Sporo mieszkań już się sprzedało, ale na pewno jeszcze coś interesującego znajdzieszDańka pisze: ↑15 kwie 2021, 22:40
To ja też chętnie dopytam w tym wątku, może ktoś z Was jest na bieżąco z nowymi inwestycjami w Krakowie? Chciałabym kupić mieszkanie pod wynajem, może polecicie jakiegoś dewelopera?
- elegant
Post autor: Laśek »
- kewlar
Post autor: nośka »

Post autor: eśkeik »
Post autor: łęzzy »
- pattka
Też tak uważam i dlatego ja zanim zdecydowałam się na zakup mieszkania dokładnie sprawdziłam i wybrałam dewelopera Atal żeby zaoszczędzić sobie ewentualnych kłopotów. Najważniejsze to stawiać na znane i sprawdzone firmyelegant pisze: ↑12 kwie 2021, 19:41 Kiedy faktycznie chcemy kupić mieszkanie to jak najbardziej jego wybór wprost od dewelopera jest niezwykle ważny.
Post autor: Baśka »
Post autor: orioń32 »
Post autor: Małgorzata »
Post autor: iśk1 »
Post autor: dębert »
- mruczka8