Drutex - okna otwierane na zewnątrz
Inne tematy.
Drutex - okna otwierane na zewnątrz
Post autor: olek9992 »
Słyszeliście już o oknach otwieranych na zewnątrz od Drutex? O samej marce znam kilka faktów i informacji, ale ten model jest dla mnie nowością. Czy ktoś z Was w niego zainwestował i ma już jakieś spostrzeżenia?
Re: Drutex - okna otwierane na zewnątrz
Post autor: Nowii »
Markizy sklepowe nie tylko chronią przed słońcem, ale także są świetnym elementem reklamowym dla każdego biznesu. Na stronie http://rolostyl.pl/oferta/markizy-koszowe-poznan można znaleźć szeroki wybór markiz, które podkreślą charakter każdego miejsca.
Post autor: sabinaw »
Również jestem na etapie wyboru okien i też wzięłam pod uwagę ten model. Byliśmy w sklepie z oknami, gdzie m.in. mają ofertę Drutex i trzeba przyznać, że parametry tych okien są bardzo dobre. To przekonuje mnie do wyboru.
- foxi
Okna rzeczywiście mamy coraz to lepsze ale wszystko co się z nimi wiąże też nie stoi w miejscu i co raz mamy nowości w wyposażeniu okien. Bez wątpienia okna powinny wpuszczać do domu jak najwięcej dziennego światła ale czy nie powinno być też tak abyśmy mogli decydować o swojej prywatności? Z pewnością w tym pomogą nam te oto plisy Białystok - https://anles.pl/ , dzięki swojej innowacyjnej konstrukcji, otwierania i zamykania z góry i z dołu.
Post autor: pola9902 »
A podpowiedz mi sabinaw za jakim konkretnie modele się rozglądałaś? Masz już coś na oku? Bo to dla mnie trudniejszy wybór, niż wybór samego producenta.
Post autor: sabinaw »
Właśnie sprawdzaliśmy ten model, o którym jest wątek, czyli okna otwierane na zewnętrz. Jeśli dobrze pamiętam, to model konkretnie nazywa się Iglo EXT w ofercie Drutex. Okna są PCV, mają dobre parametry i są ciekawym rozwiązaniem
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy