Fotelik samochodowy
Inne tematy.
Fotelik samochodowy
Post autor: alekssa »
Dla każdego rodzica najważniejszą kwestią jest bezpieczeństwo dziecka. Z myślą o tym stworzono wyjątkowe foteliki, które zapewnią naszemu dziecku bezpieczną jazdę samochodem. Jest to alternatywa dla wszelkich pasów smart itd. A wy co sądzicie?
Re: Fotelik samochodowy
Post autor: karolaa »
Z tego co się dowiedziałam od znajomej to bardzo dobre mają być fotelik samochodowe MaxSpace Comfort System + https://avionaut.com/pl/foteliki/aviona ... PinkMax.05 - także możecie zwrócić uwagę właśnie na ten model. Sama wkrótce będę kupować fotelik i chyba postawię na niego, bo nic lepszego nawet nie widziałam.
Post autor: Antman »
jak wspomniałes bezpieczenstwo dzieci w czasie jazdy jest najwazniejsze.
dlatego zakupilem pasy smartkidbelt i zaufalem producentom ze moje dziecko w czasie jazdy jest bezpieczne
i co?
nie zawiodlem sie.
cena jest dla kazdego. jakosc na najwyzszym poziomie.
pasy przeszly atesty, maja certyfikaty.
ogolnie mowiac kazdy rodzic powinien kupic swoim dzieciom te pasy
dlatego zakupilem pasy smartkidbelt i zaufalem producentom ze moje dziecko w czasie jazdy jest bezpieczne
i co?
nie zawiodlem sie.
cena jest dla kazdego. jakosc na najwyzszym poziomie.
pasy przeszly atesty, maja certyfikaty.
ogolnie mowiac kazdy rodzic powinien kupic swoim dzieciom te pasy
Post autor: stronger »
Przyznam wam szczerze, że przy wyborze nosidełka samochodowego dla dziecka brałam pod uwagę również jego wagę. Ważne dla mnie było aby takie nosidełko nie było ciężkie niejednokrotnie oglądałam nosidełka które sporo ważyły a przecież do tego dojdzie nam jeszcze nasze maleństwo. Na szczęście idealny ważące zaledwie dwa i pół kilograma nosidełko znalazłam na https://8stars.com/pl/11-foteliki-samoc ... kg-grupa-0 i jestem bardzo zadowolona.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy