gdzie na studia?

Inne tematy.
eureka

gdzie na studia?

Post autor: eureka »

Jeśli ktoś stoi przed wyborem uczelni i nie chce się pchać do dużych, zatłoczonych miast – PANS w Tarnobrzegu to spokojna i solidna opcja. Mi się tu dobrze studiuje.
Agga

Re: gdzie na studia?

Post autor: Agga »

Z tego co widzę to jednak wiele osób decyduje się na studiowanie w Warszawie co wcale mnie nie dziwi. Jest więcej możliwości na znalezienie pracy by na tą naukę zarobić.. a jeśli chodzi o dobre uczelnie medyczne to mogę Wam śmiało polecić Warszawską Akademię Medyczną. Znajdziecie tu takie kierunki jak m.in pielęgniarstwo, położnictwo czy fizjoterapia.
yoola

Post autor: yoola »

a czy jest tu ktoś, kto planuje studiować kierunki medyczne takie jak fizjoterapia, pielęgniarstwo czy położnictwo ? Jeśli tak to w Warszawie mogę Wam śmiało polecić Warszawską Akademię Medyczną. Wysoki poziom, ciekawe zajęcia ( dużo ćwiczeń i praktyk) a do tego konkurencyjne czesne.
Bostonek

Post autor: Bostonek »

Nie trzeba być studentem, żeby mieć ciekawą pracę w branży medycznej. Collegium Szkoła Służb Medycznych w Warszawie oferuje zawody, które są bardzo cenione – technik elektroradiolog, technik dentystyczny, podolog czy terapeuta zajęciowy. Nauka trwa krócej, a efekty widać szybciej.
ODPOWIEDZ