Gry planszowe
Inne tematy.
- kozi44
Re: Gry planszowe
Ja od zawsze bardzo lubię grać w planszówki i muszę wam powiedzieć, że od kiedy mam żonę także przekonuję ją do takiej rozrywki. Ostatnio chodzi nam po głowie jakaś gra małżeńska i szukamy właśnie takiej, która mogłaby nas zainteresować. Może wy możecie nam coś polecić?
- miclous
Sprawdź Gierki małżeńskie, można w nie grać w jedną lub kilka par. Polecam też szachy, przy nich nie sposób się nudzić. Dodatkowo tutaj jest opisane, jakie umiejętności rozwija ta gra, powinno to was zachęcić.
- Bodzio12
Jeżeli chcecie sobie przypomnieć jakie były gry w latach 90-tych? Zobaczcie koniecznie na stronie skup antyków ja tutaj też oddałem swoje stare zabawki i gry z dzieciństwa. Fajna opcja. Poczytajcie i zobaczcie jakie już mają zbiory.
- patur
Ja gram i wcale się tego nie wstydzę
Zresztą chyba nie ma lepszej rozrywki na wieczór ze znajomymi, pod warunkiem, że się nie chce tylko siedzieć, pić piwko i gadać. W kilka osób dobrze się gra w Tajniaków, w Pan tu nie stał i w Dixit. No i oczywiście stare, dobre Taboo, to chyba moja ulubiona gra w towarzystwie.
co znaczy thc

co znaczy thc
- TomekNader
Post autor: TomekNader »
Pieniądze to ważna i konieczna rzecz. Dlatego uważam, że należy umieć na nie zasłużyć w każdych warunkach i w dowolnym czasie. Nauczyłem się tego na hazardzie naucz się grać w automaty online tam można naprawdę zarobić bardzo dobre pieniądze, najważniejszą rzeczą jest wiedzieć jak i co robić. System jest stabilny i dość prosty, najważniejsze jest, aby pomyśleć przed tym, a następnie pieniądze będą twoje
Post autor: Kinga34 »
My uwielbiamy gry planszowe kooperacyjne - https://egmont.pl/Gry-planszowe/Gry-koo ... 278,k.html Przy takich grach świetnie spędza się czas z najbliższymi. Wspólna gra i budowanie strategii bardzo nas do siebie zbliża i sprawia, że fajnie spędzamy czas w rodzinnym gronie.
Post autor: BognaSob46 »
jak wielu podobnie myślących ludzi! Lubię też grać w różne gry, ale to są gry online w moich ulubionych. Na razie mogę polecić https://drfun.pl/mucha-mayana/ moją sprawdzoną grę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy