heja wszystkim. Macie jakieś doświadczenia z warszawskim studiem tatuażu jah love tattoo ?
belcils
jah love tattoo opinie
Inne tematy.
- dady6
Re: jah love tattoo opinie
Na tatuaże decyduje się teraz wiele osób i właśnie tylko konieczne jest wybranie dobrego studio, które taki wykona. Tutaj link można znaleźć sprawdzone. Wcześniej trzeba mieć pomysł na swój tatuaż i zastanowić się, gdzie taki sobie wykonać. Warto o tym pomyśleć.
Post autor: kamóflowy »
Tatuaże zrobimy wszędzie, najlepiej całe ręce tatuować. Szybko można takie wykonać u dobrego tatuażysty.
Post autor: wączika »
Dziś tatuaże stały się niesamowicie modne i nic dziwnego, że każdy chce jakiś mieć. Jak najbardziej trzeba tylko znaleźć dobre studio, gdzie wykonają świetne dzieło. Na pewno studio tatuażu w Szczecinie to specjaliści i mają na swoim koncie wiele wykonanych tatuaży.
-
Ja nie miałam z tym miejscem do czynienia, ale ostatnio szukałam jakiegoś dobrego studia tatuażu w Warszawie i trafiłam na ofertę https://tattoopoland.com. Zdjęcia w galerii zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie, niektóre tatuaże są naprawdę przepiękne A może ktoś z Was robił sobie tam tatuaż i też chciałby się pochwalić?
Post autor: Gość »
Oj tak, tak - dziarki to super sprawa. Sama mam i co jakiś czas coś tam jeszcze sobie robię. Zresztą tutaj https://www.skytattoo.net/tatuaze-a-psy ... ci-siebie/ poczytajcie sobie inspirujący artykuł - z którego dowiecie się o wyrażaniu siebie poprzez tatuaże.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy