Jakie liceum w stolicy uważacie za naprawdę dobre?
Inne tematy.
- walajakub
Re: Jakie liceum w stolicy uważacie za naprawdę dobre?
Niepubliczne Liceum Ogólnokształcące nr 6 przy ul. Bacha. Ja tam chodziłem i sobie chwalę. Przygotowali mnie do matury wzorcowo. Ogólnie to jedna z najstarszych szkół średnich w stolicy. Prowadzi ją Fundacja Varsovia. Szkoła z historią, zasadami i naprawdę fajnym poziomem.
- klopsik
W Warszawie niestety nie doradzę, za to w Łodzi znajduje się Szkoła Europejska. Zapoznajcie się z jej ofertą na stronie https://szkolaeuropejska.pl/. Uważam, że to będzie bardzo dobry wybór bo mają naprawdę wysoki poziom.
- leniwy6
Prywatne licea są lepsze i w takich placówkach można się dobrze przygotować także do matury. Niepubliczne Liceum Ogólnokształcące nr 6 przy ul. Bacha w Warszawie jest godne polecenia, bo nauczyciele którzy tu uczą mają naprawdę spore doświadczenie i ciekawie prowadzą zajęcia.
- uxinia
Tak w temacie szkoły to oprócz niezbędnych podręczników, zeszytów i innych rzeczy należy jeszcze swoje dziecko ubezpieczyć. Ostatnio czytałam bardzo fajny poradnik w tym temacie https://polisoteka.pl/ubezpieczenie-nnw ... stsze-mity . Taka wiedza może się przydać.
- menka
Dla mnie też to liceum jest najlepsze. Bardzo mi zależało na tym, by dobrze zdać maturę i w tej szkole zdecydowanie najlepiej można się przygotować do tego egzaminu. Cieszę się, że Niepubliczne Liceum Ogólnokształcące nr 6 przy ul. Bacha polecili mi znajomi.leniwy6 pisze: ↑29 sie 2019, 14:45 Prywatne licea są lepsze i w takich placówkach można się dobrze przygotować także do matury. Niepubliczne Liceum Ogólnokształcące nr 6 przy ul. Bacha w Warszawie jest godne polecenia, bo nauczyciele którzy tu uczą mają naprawdę spore doświadczenie i ciekawie prowadzą zajęcia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy