Krakow
Inne tematy.
- tadamka
- Milena
Re: Krakow
Ja z kolei szukam mieszkania kraków, w jakiejś dobrej lokalizacji. Jeśli znacie solidnego dewelopera, który może pochwalić się historią działalności i realizacjami na rynku to będę wdzięczna za rekomendacje. Interesuje mnie duże, przestronne i wykończone w wysokim standardzie mieszkanie w dobrej lokalizacji (nie ma znaczenia, która część miasta).
- morska
Mieliśmy podobne odczucia, jeśli chodzi o szukanie własnego M i powiem Ci, że zdecydowaliśmy się na jedno z mieszkań z tej inwestycji http://www.superkrak.com.pl/wyszukiwark ... ada-etap-3 . Lokalizacja to najnowocześniejsza część Krakowa, a blisko mamy kino, do którego lubimy chodzić, no i park wodny dla całej rodziny. Myślę, że lepiej trafić nie mogliśmy, a dewelopera zna już całe miasto
.

- firanka
Jeżeli jesteście architektem i chcecie zmodernizować wasz ulubiony park, to myślę, że strona producenta Jumat jest warta uwagi. Znajdziecie tam m.in. ławki, donice czy słupki. Myślę, że mają na tyle ciekawą ofertę, że z pewnością znajdziecie coś interesującego.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy