Laboratorium
Inne tematy.
Laboratorium
Post autor: Laboratorium »
Moim zdaniem najważniejszą kwestią, jeśli chodzi o domowe laboratorium, jest szukanie prawdziwych sprzętów, które działają naprawdę na poziomie. I zgodnie z tym sprawdzam właśnie, czy chromatograf jonowy może gdzieś być dostępny. To mi daje frajdę.
Re: Laboratorium
Post autor: clej »
Witajcie! Jeśli interesują was najnowsze osiągnięcia w dziedzinie miareczkowania, to warto zapoznać się z czymś takim jak ręczny spektrometr ramana oferowanym przez firmę Metrohm. To nowoczesne urządzenie, które zapewnia precyzyjne pomiary i pełną kontrolę nad procesem, dzięki czemu analiza chemiczna staje się bardziej efektywna i dokładna.
Post autor: arielkaa »
Jakbyście szukali fachowego wyposażenia do robienia badań chemicznych, to warto tutaj zwrócić uwagę chociażby na Metrohm - tam macie szeroki wybór w poszczególnych rzeczach, Ja planuję kupić spektrometr nir i kilka innych elementów, bo wiem że mają doskonałe jakościowo.
Post autor: jena88 »
Dokładnie tak - odpowiednie wyposażenie jest czymś bardzo ważnym. Jak chodzi o mnie, to w planach mam kupić eter naftowy oraz inne odczynniki chemiczne u firmy Argenta. Tam też możecie zapoznać się z ofertami na poszczególne sprzęty, artykuły laboratoryjne.
Post autor: maciek7774 »
Jeśli posiadacie swoje laboratorium, to musicie je we właściwy sposób wyposażyć. Niewątpliwie niezbędna jest Sprzęt laboratoryjny . Znacie jakieś profesjonalne miejsca?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy