Okna i drzwi do domu - Warszawa

Inne tematy.
RadekMyś

Okna i drzwi do domu - Warszawa

Post autor: RadekMyś »

Witam!
Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości stolarki okiennej oraz drzwi do domu? Zależy mi przede wszystkim na wysokiej jakości, funkcjonalności i jednocześnie rozsądnych cenach. W jakiej firmie moge liczyć na racjonalne warunki współpracy (chodzi mi o firmy z Warszawy i okolic). Pozdrawiam :)
KamilZyś

Re: Okna i drzwi do domu - Warszawa

Post autor: KamilZyś »

W mojej opinii jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości stolarki okiennej oraz drzwi do swojego domu to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia również ofertę przygotowaną przez firmę Anex Okna którzy działają w Warszawie, ale również okolicach. Licząc przy tym na pełne wsparcie obsługi, pomoc w wyborze najlepszych rozwiązań i jednocześnie terminowo wykonanymi pracami montażowymi na czym nam szczególnie zależało.
Sokół

Post autor: Sokół »

Też myślę, że akurat na Anex Okna warto będzie postawić. Przede wszystkim u nich można liczyć zarówno na profesjonalizm obsługi, dobry zakres cenowy i jednocześnie rozbudowaną ofertę wersji aluminiowych, drewnianych, czy również PCW z aprobatami technicznymi. Mam nadzieję, że podejmiecie dobrą decyzję zakupową i oczywiście żeby montażem również odpowiednio się zajęli!
RadekMyś

Post autor: RadekMyś »

Sokół pisze: ↑06 sie 2021, 13:04 Też myślę, że akurat na Anex Okna warto będzie postawić. Przede wszystkim u nich można liczyć zarówno na profesjonalizm obsługi, dobry zakres cenowy i jednocześnie rozbudowaną ofertę wersji aluminiowych, drewnianych, czy również PCW z aprobatami technicznymi. Mam nadzieję, że podejmiecie dobrą decyzję zakupową i oczywiście żeby montażem również odpowiednio się zajęli!
Dzięki wielkie za podpowiedzi! Na pewno sprawdzę i mam nadzieję, że to oczywiście nie koniec Waszych podpowiedzi. Wtedy zabieram się za poszukiwania :)
Reniśka

Post autor: Reniśka »

W zakresie stolarki okiennej oraz drzwi to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście jednak posprawdzali różne oferty i też w przypadku Warszawy polecam właśnie kontakt z Anex Okna o której właśnie wspominają poprzednicy. Doświadczona obsługa, niezły zakres cenowy i uczciwe podejście do klienta co nie zawsze jest tak oczywiste u podobnych firm z branży. Okna drewniane u nas zamontowane terminowo i naprawdę niedokładności nie widać.
Ozoń

Post autor: Ozoń »

Reniśka pisze: ↑30 sie 2021, 12:23 W zakresie stolarki okiennej oraz drzwi to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście jednak posprawdzali różne oferty i też w przypadku Warszawy polecam właśnie kontakt z Anex Okna o której właśnie wspominają poprzednicy. Doświadczona obsługa, niezły zakres cenowy i uczciwe podejście do klienta co nie zawsze jest tak oczywiste u podobnych firm z branży. Okna drewniane u nas zamontowane terminowo i naprawdę niedokładności nie widać.
O proszę dobrze wiedzieć :) Na wiosnę będziemy mieli stan surowy otwarty i wtedy przyjdzie czas na wybór odpowiedniej stolarki. Zobaczymy co z tego wyjdzie, pozdrawiam!
Maryś

Post autor: Maryś »

Wiadomo, że jeśli chodzi o okna to wiadomo, że szukamy takich trwałych i dobrych jakościowo okien. Dlatego też podpytałam się znajomych i polecili mi oni firmę Drutex S.A. Także w tej firmie wiemy, że będziemy mieli wybrane bardzo dobre trwałe okna, które wystarczą nam na lata. Poza tym u nich znajdziemy okna z PCV, drewna czy też aluminium i to w super dobrych cenach.
aliviżka

Post autor: aliviżka »

ja uwielbiam otaczać się drewnem więc gdy przyszło mi wybierać drzwi do nowego domu wiedziałam, że chcę takie dębowe :) skorzystałam z oferty polskiego producenta, firmy Kris Drzwi https://kris-drzwi.pl/. Oni realizują zamówienia indywidualne, wszystko jest robione pod wymiar. Solidna jakość wykonania, rozsądne ceny, sprawna dostawa i szybki montaż.
OlinkaM

Post autor: OlinkaM »

Kod: Zaznacz cały

Wiadomo, że jeśli chodzi o okna to wiadomo, że szukamy takich trwałych i dobrych jakościowo okien. Dlatego też podpytałam się znajomych i polecili mi oni firmę Drutex S.A. Także w tej firmie wiemy, że będziemy mieli wybrane bardzo dobre trwałe okna, które wystarczą nam na lata. Poza tym u nich znajdziemy okna z PCV, drewna czy też aluminium i to w super dobrych cenach.
Potwierdzam, bardzo dobre i trwałe okna, które mam od 3 lat. Mam w domu na wsi, teraz też jeszcze będę tam do ganka wprawiać te okna. Też tego producenta.
Rasmit

Post autor: Rasmit »

Z drzwi polecam modele stalowe od KMT - są świetnie wykonane, cicho chodzą i mają dobrą izolację, więc minimalizują straty energii. W zasadzie każde drzwi stalowe u nich są godne polecenia, według mnie najlepszą opcją jest model Passive 75, bo ma najwyższe parametry izolacji. Wizualnie też nie ma na co narzekać - wzorów i kolorów jest mnóstwo, więc z łatwością dopasujesz coś do swoich potrzeb. Warto pośpieszyć się z zakupem, bo teraz możesz jeszcze na drzwi dostać dofinansowanie ;)
Awatar użytkownika
Matt

Post autor: Matt »

Też ostatnio poszukiwałem wiele różnego typu rozwiązań w czasie remontu. Trochę ten remont się dłuży i zastanawiam się jak to szybko ogarnąć. Nie mniej jednak okna i drzwi czekają na wymianę. Zastanawiam się nad tym z jakiej firmy skorzystać. Słyszałem, ze jednym z najlepszych rozwiązań jest drutex. Mają tam bardzo fajnej jakości okna i drzwi. Co do okien to są do okna pcv, aluminiowe, albo drewniane. Wszystkie ich produkty z tego co słyszałem są bardzo solidne i wytrzymałe.
Sygieł

Post autor: Sygieł »

Cytat:
"Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości stolarki okiennej oraz drzwi do domu? Zależy mi przede wszystkim na wysokiej jakości, funkcjonalności i jednocześnie rozsądnych cenach. W jakiej firmie moge liczyć na racjonalne warunki współpracy (chodzi mi o firmy z Warszawy i okolic). Pozdrawiam :)"

Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić na temat Anex Okna współpracuje ze sprawdzonymi producentami okien, którzy zapewniają dobre warunki gwarancyjne i posiadają wymagane aprobaty. Wszystko zgodnie z ustaleniami, no i co najważniejsze zaoferowali nam najlepszą ofertę.
Jerzy

Post autor: Jerzy »

Kończyłem budowe i przyszedł czas na drzwi i okna. Oczywiście wybór trudny i robiłem rozeznanie wśród zniomych. W necie też sporo informacji. Kupowałem ponad rok temu drzwi stalowe z KMT. Zdecydowałem się na stalowe bo są trwałe i bardzo solidne. Mam model Supertherm 90. Są energooszczędne - mają bardzo dobrą izolacje termiczną. Sprawdzone to już podczas zimy. Nie mam żadnych negatywnych uwag do nich.
Jeszcze dodatkowo jak kupowałem to skrzystałem z dofinansowania z programu czyste powietrze
Czesiek23

Post autor: Czesiek23 »

Właśnie dlatego przede wszystkim drzwi należy traktować przede wszystkim jako inwestycję, wtedy będziemy inaczej rozumować. Dobrze dobrane drzwi to przede wszystkim łatwy montaż, a co za tym idzie maksymalne wykorzystanie potencjału drzwi. Potem nie ma problemów z akustyką, z izolacją termiczną, nic nie podwiewa, nie koroduje. Myślę, że to wszystko ma duże znaczenie i warto o tym pamiętać. KMT według mnie ma naprawdę bardzo dobrej jakości drzwi, do domów i do mieszkań
ola9393

Post autor: ola9393 »

Zdecydowanie najlepiej, jeśli jakość okien jest wysoka, cena jest adekwatna do jakości, duży wybór kolorów oklein czy profili okiennych, no i gwarancja. W Drutex dostaniecie fajną gwarancję na okna. Jeśli teraz zdecydowałabym się na okna, to na pewno te u nich, bo na pewno zaskakują jakością.
Lalee

Post autor: Lalee »

Ja to powiem wam, że zainteresowała mnie na okna złotoryja oferta firmy Europlast. Mam wrażenie, że u nich naprawdę coś dobrego można kupić i jeszcze w dodatku w świetnej jakości. także - myślę, że są godni zaufania.
mishaa

Post autor: mishaa »

No to w tym wszystkim też nie można zapomnieć o roletach do okien. Ja po długich poszukiwaniach znalazłam firmę https://domarant.com.pl/rzymskie.php , która oferuje najróżniejsze rodzaje rolet i według mnie warto zapoznać się właśnie z ich propozycjami.
Awatar użytkownika
cleftjaw

Post autor: cleftjaw »

Szukałem ostatnio firmy, która zajmuje się drzwiami oraz oknami, bo chciałem załatwić wszystko za jednym zamachem. Pod tym linkiem https://top-plast.com udało mi się znaleźć ciekawą ofertę, dzięki której znalazłem odpowiednie produkty, które mnie interesowały. Moim zdaniem ich firma posiada bardzo ciekawą ofertę.
Michał1

Post autor: Michał1 »

Na pewno rolety na wymiar Poznań to jest to! Dodatkowo możesz je dopasować do siebie, bo zawsze tworzone są zgodnie z życzeniami klientów. Tego typu rozwiązania znajdziesz na stronie http://rolostyl.pl/oferta/rolety-wewnetrzne-poznan gdzie przede wszystkim wybiera się jakościowe i dobre propozycje, które w stu procentach spełnią wszelkie potrzeby.
Awatar użytkownika
kasiunia

Post autor: kasiunia »

To normalne, w końcu przyjdzie taki czas ,że będziemy rozglądać się i przeszukiwać sklepy i witryny internetowe, gdzie można kupić drzwi. Potrzebne nam będą drzwi zewnętrzne oraz wewnętrzne. Mogę wam nieco pomóc i wskazać to miejsce - drzwi Białystok - https://insolut.pl/ .Tam dostaniecie wszystko co potrzeba, od doradztwa, porządnych drzwi i dobrej i szybkiej ich dostawy do domu. Odległość nie gra tutaj roli.
Pablo

Post autor: Pablo »

Najlepszy producent drzwi zewnętrznych to polska firma KMT. Mam od nich drzwi i polecam bardzo. Bardzo dobre parametry techniczne i izolacja termiczna sprawiają, że drzwi nie mają konkurencji na rynku.
Gość

Post autor: Gość »

Dobry wybór stolarki okiennej i drzwi do domu jest kluczowy dla zapewnienia bezpieczeństwa, komfortu i energooszczędności. W Warszawie i okolicach można znaleźć wiele renomowanych firm oferujących wysokiej jakości produkty. Warto zwrócić uwagę na firmy, które posiadają dobre opinie od klientów oraz oferują profesjonalną obsługę i wsparcie techniczne. Co do samozamykaczy do drzwi, są one przydatnym dodatkiem do zwiększenia bezpieczeństwa i wygody w domu. Dostępne są różne modele, które można dopasować do różnych rodzajów drzwi. Można je zakupić w sklepach budowlanych lub przez internet, np. na stronie https://bonmario.com/dom/samozamykacz-do-drzwi.html.
Gość

Post autor: Gość »

Jeśli szukasz wysokiej jakości stolarki okiennej i drzwi do domu w Warszawie, z pewnością warto rozważyć ofertę firm specjalizujących się w drzwiach zewnętrznych PCV. To rozwiązanie zapewniające nie tylko estetykę, ale także trwałość i funkcjonalność. Pozwoli Ci to znaleźć odpowiednie produkty, spełniające Twoje oczekiwania.
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Jeśli chodzi drzwi to bardzo polecam firmę KMT. Kupowałem w ubiegłym roku drzwi stalowe Supertherm 90. Świedna jakość, solidne materiały i dobre wykonanie sprawiają, że mamy gwarancję uzytkowania. Świetnie izolują ciepło więc energooszczędność również na mega wysokim poziomie.
staśkaa

Post autor: staśkaa »

A czy ktoś z was może kupował klamki wewnętrzne szyld kwadratowy infinity line u firmy tanie-klamki.pl? Tak pytam, ponieważ muszę w jednych drzwiach wymienić właśnie klamkę i teraz zastanawiam się nad tym - czy właśnie tam dokonać zakupu? Co mi radzicie?
suzzi

Post autor: suzzi »

Ja właśnie też szukam dla siebie dobre okno pcv i tak rozważam w sumie propozycje Oknario . Slyszałam wiele pozytywnych opinii odnośnie tej firmy - także mam wrażenie, że u nich faktycznie można kupić coś solidnego i niezawodnego. A czy ktoś z was też ich kojarzy?
Awatar użytkownika
sarnek

Post autor: sarnek »

Poszukujesz sprawdzonych rozwiązań dla swojego dachu? https://oknadachowechrzanow.pl/ mają to, czego potrzebujesz! Dzięki ich wysokiej jakości produktom i doświadczonej obsłudze znajdziesz idealne okna dachowe, które spełnią Twoje oczekiwania.
Brotki

Post autor: Brotki »

Ostatnio miałem przyjemność kooperować z firmą Almar Okna Żary przy montażu okien w moim domu i muszę przyznać, że jestem bardzo usatysfakcjonowany z ich usług. Przede wszystkim przykuło moją uwagę zawodowe podejście do klienta. Pracownicy firmy wyróżniali się dużą wiedzą, ochoczo odpowiadali na me pytania a także doradzali, jakie rozwiązania będą właściwe w moim przypadku. Sam montaż przebiegł wyjątkowo efektywnie oraz terminowo. Ekipa montażowa była rzetelna, dbali o szczegóły oraz zostawili porządek po zakończeniu prac, co uważam za spory plus. Okna, jakie zostały mi sprzedane, są wysokiej jakości – świetnie izolują ciepło i hałas, a oprócz tego ładnie się prezentują. Ogólnie rzecz biorąc https://www.almarokna.pl/ rekomenduję każdemu, kto poszukuje rzetelnej firmy trudniącej się nie tylko montażem okien, ale również rolet oraz bram garażowych.
turkus

Post autor: turkus »

Jeśli chodzi o kwestię wyboru drzwi, warto wziąć pod uwagę także ich funkcjonalność. producent drzwi drewnianych oferuje nie tylko różnorodność modeli, ale także możliwość wyboru rozwiązań, które będą idealnie dopasowane do Twoich potrzeb. Fajną opcją są na przykład drzwi przesuwne, które pozwalają zaoszczędzić miejsce w pomieszczeniu. Polecam przemyśleć sobie kwestie funkcjonalności, aby wybrać idealne drzwi dla swojego wnętrza.
ODPOWIEDZ