Okna otwierane zna zewnątrz - Drutex
Inne tematy.
Okna otwierane zna zewnątrz - Drutex
Post autor: maciek9922 »
Słyszałem, że Drutex posiada okna otwierane na zewnątrz. Co sądzicie o takiej propozycji? Podobno marka jest sprawdzona, działają na rynku już naprawdę wiele lat a to chyba o czymś świadczy.
Re: Okna otwierane zna zewnątrz - Drutex
Post autor: samizz »
Wiem, że na pewno w ofercie Drutex są okna i drzwi balkonowe Iglo EXT. One właśnie są otwierane na zewnątrz, wiec wydaje mi się, że to fajna propozycja. Jakość okien Drutex moim zdaniem jest bardzo dobra.
Post autor: julkaa23 »
Ja na pewno przyznam, że takie okna muszą być bardzo wygodne w użytkowaniu, jeśli macie ograniczoną przestrzeń w środku. Do tego sama firma Drutex to super wybór. Ich doświadczenie to podstawa dla mnie.
- kasiunia
Drewniane okna mają to do siebie ,że trzeba je okresowo poddawać renowacji i odświeżeniu. Dzięki takim zabiegom będą nam służyć długie lata. Myślę ,że takie prace można zrealizować we własnym zakresie. Specjalne farby do okna i drzwi powinny wam pomóc w realizacji tego ambitnego zadania. Spróbujcie a zaoszczędzicie całkiem spore pieniądze.
Post autor: Sara212 »
Jeśli szukacie drzwi zewnętrznych do domu, solidnych i trwałych to polecam zapoznać się z ofertą na drzwi aluminiowe zewnętrzne od mirox. Ta firma oferuje okna z pcv i drzwi wejściowe wysokiej jakości. Sprawdźcie koniecznie.
Post autor: roksii »
Nie wiem, ale ja zapoznałabym się również z ofertami https://europlast.com.pl/ - ponieważ tam możecie zamówić okna na miarę swoich oczekiwań. Ja właśnie kończę powoli budowę ścian i planuję też u nich dokonać zamówienia. Według mnie ich oferta jest mega opłacalna.
Post autor: czekoladowamilka91 »
Zajrzyjcie tutaj https://domega.pl/ Oferta firmy Domega jest bardzo rozbudowana i godna uwagi. Mają nowoczesne okna oraz drzwi i zaluzje. Widziałam też że można u nich zamówić też ogrodzenia i bramy. Nie wiem jak wam, ale mi pasuje takie rozwiązanie.
Post autor: alleco »
W sumie to nietypowy pomysł , ale mogłabym się na niego zdecydować. Wybrany przeze mnie domek https://www.mgprojekt.com.pl/ekonomiczny-2 ma na dole sporo okien. I gdyby je otwierać na zewnątrz, można by zaoszczędzić więcej opcji i możliwości. Nie będzie nas np.: ograniczał kran.. Jejku, dziękuję za takie rozwiązanie, to naprawdę fajny pomysł.
Post autor: NATX »
Ja słyszałam o nich, ale finalnie zdecydowałam się na te od Lanko - okna pvc . Jestem bardzo zadowolona! Okna są piekne, wytrzymałe i na lata! Zawiasy zostały dobrane pod moje potrzeby!
Post autor: natx »
Okna należy wybrać pod potrzeby - dzwiękoszczelne, rozsuwane, liczba szyb itd, ja kupiłam od producenta okien plastikowych Dekorplast. Okna wyglądają elegencko i są trwałe!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy