Organizacja przyjęcia firmowego
Inne tematy.
-
Re: Organizacja przyjęcia firmowego
My co roku organizujemy sobie w firmie przyjęcie z okazji Bożego Narodzenia. W tym roku planujemy je na początku grudnia, bo później wiele osób ma urlop. Zaczęliśmy się więc już zaopatrywać w różne dekoracje świąteczne, które pomogą nam w stworzeniu niesamowitej atmosfery Świąt
- sarsa
dokładnie, teraz wiele firm będzie organizowało imprezy z okazji zbliżających się świąt. U nas też zawsze jest miło, bo jest sporo pysznego jedzenia, składamy sobie życzenia no i też ładnie nasza sala jest udekorowana. Akurat tym to właśnie ja się zajmuję, także wiem że na https://godanparty.pl/ dostanę te wszystkie fajne elementy, serpentyny czy balony w świąteczne wzory i o wiele wiele więcej
- pattka
Można też z powodzeniem samemu wszystko zorganizować jak się ma czas i pomysł. Ja już mam wszystko zaplanowane, wybrana salę itp a jako atrakcję chcę taki pokaz barmański https://dziennikzachodni.pl/pokazy-barm ... 1-14607061 , widziałam na żywo ich występ i jestem zachwycona
- indy5
Jeśli znajdziesz ofertę gotową pod twoje wymagania, to warto rozważyć. Możesz również skorzystać z usług agencji PR, która organizuje takie bankiety. Inna opcja, to skorzystanie z hotelu lub podobnego obiektu, który oferuje organizację takich przyjęć okolicznościowych. Taką ofertę ma np. hotel https://www.parkhotellyson.pl/Atrakcje- ... ne-56.html
- patyk
Myślę że lepiej organizować wyjazdy firmowe bo są o wiele ciekawsze. Oczywiście nie we własnym zakresie bo lepiej powierzyć to zadanie jakieś dobrej firmie z doświadczeniem bo oni potrafią tak dobrać atrakcje i cel żeby każda strona była zadowolona
- saramay
sluchajcie, bardzo fajne imprezy/przyjecia/warsztaty orgazniuje Warsztatownia i mniej wiecej https://www.facebook.com/warsztatowniaimniejwiecej/
nasza firma wieloktornie korzystala z ich uslug i ja sama prywatnie zlecilam im organizacje przyjecia urodzinowego mojego syna, bylp super!
nasza firma wieloktornie korzystala z ich uslug i ja sama prywatnie zlecilam im organizacje przyjecia urodzinowego mojego syna, bylp super!
- coco
Zarówno przy konferencji, jak i podczas miłego przyjęcia firmowego może się przydać sala konferencyjna warszawa z hotelu Wawa. Wydaje mi się, że to naprawdę dobre miejsce, zwłaszcza, ze w ramach poczęstunku kawowego możecie także otrzymać ich własne wypieki. Nie ma więc żadnej chemii, utrzymującej je w dobrej kondycji przez tygodnie. Także myślę, że się nie zawiedziecie.
- paluch10
- Kontakt:
Imprezę firmową można uwiecznić na nośnikach. Mam tu na myśli film z imprezy. Kamerzystę polecam z firmy https://anpro-studio.pl/wideofilmowanie-radomsko/ Profesjonalnie nagrany film może być pamiątką na dłużej.
- kozi44
Ja uwielbiam kuchnię włoską, i jak robiłam ostatnio przyjęcie takie małe okolicznściowe w firmie to właśnie chciałam na włoski sposób. I udało mi się, a bardzo pomogła mi w tym ta strona http://gospodynka.pl/ogolnie-o-gotowani ... kim-stylu/ Super , praktyczne porady.Robaczek pisze: ↑19 paź 2019, 8:23 My co roku organizujemy sobie w firmie przyjęcie z okazji Bożego Narodzenia. W tym roku planujemy je na początku grudnia, bo później wiele osób ma urlop. Zaczęliśmy się więc już zaopatrywać w różne dekoracje świąteczne, które pomogą nam w stworzeniu niesamowitej atmosfery Świąt
- mruczka8
Najważniejsze, jak wiemy, jest miejsce. Nie może być przypadkowe czy tym bardziej niepewne. Dlatego w takiej sytuacji najlepiej sprawdzi się https://www.doubletreewarsaw.pl/ czyli hotel i miejsce, które stworzone jest z myślą o potrzebach wielu osób, a także dopasowane do konkretnych potrzeb.
- kozi44
Polecam sieć hoteli DeSilva. My organizowaliśmy w Opolu https://www.desilva.pl/opole Mają w ofercie kilka sal bankietowo - szkoleniowych z pełnym wyposażeniem za przystępne ceny. Takze na pewno sie oplaca
- kamerzysta
- Kontakt:
Post autor: kamerzysta »
Jeśli ktoś potrzebował by filmu lub zdjęć z takiego przyjęcia to polecam: Kamerzysta Tarnobrzeg oraz Fotograf Ślubny Nowy Sącz Wykonują oni także film ślubny oraz zdjęcia ślubne
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2020, 15:38 przez kamerzysta, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamerzysta oraz Fotograf Ślubny
- jkyt
Organizacja takiego wydarzenia to bardzo duże przedsięwzięcie, dlatego trzeba wszystko zawsze dopiąć na ostatni guzik. Dzięki temu można mieć pewność, że żadne zdarzenie losowe nie zepsuje wszystkich planów. Ja raz byłem na wydarzeniu firmowym i zabrakło prądu, przez co wszystko musiało zostać odwołane. Organizując teraz takie wydarzenie na pewno zaopatrzyłbym się w agregaty prądotwórcze łódź, ponieważ to gwarancja tego, że prąd będzie na czas naprawy awarii. No chyba, że będzie to poważniejsza awaria. Polecam takie możliwości sprawdzić.
Post autor: Jańczak »
Organizacja to spore wyzwanie. Bo samo miejsce to dopiero poczatek. Teraz jak się robi takie duże wydarzenia dla klientów, to nalezy zapewnić odpowiednią oprawę, sprzęt itd. Fajnie to wygląda na pokazach wielkich zaa granicą. Wielkie ekrany ledowe, panele, niesamowite nagłośnienie itd. Tam kwitnie biznes z tym związany, a u nas? Jest jakaś firma która kompleksowo podchodzi do takiego rozwiązania?
Post autor: Ćwirko »
Pewnie, że są takie firmy i u nas. Zobacz Trias Avi, który zna się na nowoczesnych technologiach i wykorzystuje je w reklamach czy też ekspozycjach w znanych muzeach itp. U nas w firmie zaprojektowali showroom, który robi furorę wśród klientów, którzy nas odwiedzają.Jańczak pisze: ↑25 lut 2021, 16:00 Organizacja to spore wyzwanie. Bo samo miejsce to dopiero poczatek. Teraz jak się robi takie duże wydarzenia dla klientów, to nalezy zapewnić odpowiednią oprawę, sprzęt itd. Fajnie to wygląda na pokazach wielkich zaa granicą. Wielkie ekrany ledowe, panele, niesamowite nagłośnienie itd. Tam kwitnie biznes z tym związany, a u nas? Jest jakaś firma która kompleksowo podchodzi do takiego rozwiązania?
Post autor: baber »
Jeśli chodzi o promowanie różnorodności i świadomości kulturowej, imprezy integracyjne poznań są dobrym pomysłem dla firm i organizacji. W odniesieniu do wartości biznesowych, ważne jest nie tylko oferowanie dobrych produktów lub usług, ale także angażowanie się w działania społeczne. W tym kontekście, organizacja imprez integracyjnych może przyczynić się do budowania pozytywnego wizerunku firmy.
Post autor: Darkos »
Stworzenie idealnej playlisty na każde wydarzenie może być wyzwaniem. Blog z usługami muzycznymi Parrty.pl oferuje praktyczne porady, które ułatwią Ci to zadanie. Znajdziesz tu różnorodne propozycje muzyczne, które sprawdzą się na każdej imprezie. Dzięki naszym wskazówkom, wybór muzyki stanie się prosty i przyjemny. Przekonaj się, jak łatwo możesz stworzyć niezapomnianą atmosferę dzięki naszym sugestiom.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy