perfumy dla mężczyzn

Inne tematy.
Awatar użytkownika
Otto1960

perfumy dla mężczyzn

Post autor: Otto1960 »

Witam panowie, jak się macie? Tak się zacząłem ostatnio zastanawiać, jak często kupujecie męskie perfumy? I czy są to jakieś droższe zapachy, czy raczej nie zwracacie na to większej uwagi? Mnie ostatnio wpadły w oko testery perfum męskich w jednym ze sklepów internetowych. To są oryginalne zapachy, ale w innych opakowaniach, stąd niższa cena. Co sądzicie?
mikołaj

Re: perfumy dla mężczyzn

Post autor: mikołaj »

Perfumy kupuję regularnie ale nie za często, bo wybieram wyłącznie te markowe, które ze względu na trwałość zapachu wystarczają mi na długo. Chętnie sięgam po eleganckie, nieszablonowe kompozycje drzewno-aromatyczne. Jedna z moich ulubionych to Montblanc Explorer . Jest ona dostępna w ofercie e-perfumerii Perfumy.pl .W niektórych stacjonarnych drogeriach pewnie też lecz podejrzewam, że w mniej atrakcyjnej cenie.
Awatar użytkownika
foxi

Re: perfumy dla mężczyzn

Post autor: foxi »

Każdy na początku szuka swojego zapachu, także panowie. Moim skromnym zdaniem najlepszym sposobem takich poszukiwań jest testowanie różnych zapachów. Idealnie sprawdzają się w tej roli testery perfum - https://alepachniesz.pl/ , które przelewane są do specjalnych mniejszych atomizerów. Dzięki temu kosztują dużo mniej a my możemy spróbować większej ilości zapachów perfum.
ODPOWIEDZ