podłoga drewniana

Inne tematy.
Awatar użytkownika
szarlin1990

podłoga drewniana

Post autor: szarlin1990 »

Zastanawiam się nad położeniem drewnianej podłogi w salonie. Z jednej strony marzę o ciepłym i przytulnym wnętrzu, ale z drugiej boję się, że drewno będzie wymagało zbyt dużej pielęgnacji i szybko się zniszczy. Czy macie doświadczenie z drewnianymi podłogami? Czy są one naprawdę tak trwałe, jak się mówi? Na co zwrócić uwagę przy wyborze drewna i sposobie wykończenia, żeby podłoga służyła przez lata?
freestylówa

Re: podłoga drewniana

Post autor: freestylówa »

Czasem mam wrażenie, że mój dom wymaga odświeżenia i nawet się zgodzę na to, ponieważ znalazłam bardzo ładne podłogi białystok . Moim zdaniem warto inwestować w to, co jest nasze, bo w ten sposób zyskujemy. Zgodzicie się? Jak w ogóle ogarnąć te rozwiązanie?
Artek

Post autor: Artek »

Rekomenduję firmę https://www.centrum-podlog-drewnianych.pl/ – miałem sposobność korzystać z ich oferty i jestem naprawdę usatysfakcjonowany z efektu! Cyklinowanie podłóg Warszawa, jakie u nich zamówiłem, wykonano niezwykle profesjonalnie. Ekipa była punktualna, dokładna oraz dopilnowała każdego szczegółu. Moja podłoga po renowacji prezentuje się jak nowa – drewno nabrało pięknego, głębokiego koloru, a cała powierzchnia jest idealnie gładka. Widać, że działają na nowoczesnym sprzęcie i używają wysokiej klasy materiałów. Na dodatek pracownicy byli bardzo uprzejmi i chętnie podzielili się kilkoma wskazówkami odnośnie tego jak najlepiej konserwować podłogę po cyklinowaniu.
Awatar użytkownika
mamapiotra

Post autor: mamapiotra »

Podłoga drewniana? - właśnie taką podłogę uważam za najlepszą. Spójrzcie proszę na parkiet Białystok albo po prostu na drewniane deski podłogowe. Naturalne materiały to oczywiście nie jedyna oferta rynku jeśli chodzi o to co można dać na podłogę. Są także panele winylowe, hybrydowe... niech każdy inwestor sam decyduje o wyborze.
ODPOWIEDZ