Hejka,
macie jakieś fajne pomysł na prezent świąteczny dla dziecka? Właśnie jestem na etapie szybkich zakupów na święta i tak myślę co kupić synowi, który ma 3,5 lata. Może mi doradzicie?
Prezent świąteczny
Inne tematy.
- Violla
Re: Prezent świąteczny
Ok. Akurat mój syn nie lubi pluszaków, a słodkości też nie chce kupować mu za wiele. Kupiłam jednak mu tor ze samochodzikami i do tego planuje zamówić również świąteczną książkę w której każda strona jest spersonalizowana. Zobacz sobie https://magiczneswieta.pl . Jest naprawdę świetna.
- RaymondV
Według mnie to dosłownie cokolwiek. Będzie się cieszył chyba z każdej zabawki.
Każdy potrafi się poddać, to najprostsza rzecz na świecie. Ale wytrwać, kiedy wszyscy się spodziewają, że ulegniesz : oto prawdziwa siła.
- Mama_Jasia
Post autor: Mama_Jasia »
Dla dzieciaków polecam Laboratorium Profesora K z serii Super Zings. To bardzo popularne w ostatnim czasie figurki, które maluchy uwielbiają. Możecie kupić je np. w sklepie online E-kidsplanet.
- Billie123
Jako prezent świąteczny fajnie sprawdzi się również piórnik do szkoły pieseł. To bardzo pojemny piórnik szkolny z zabawnym nadrukiem w postaci pieseła, znanego z memów Z takim piórnikiem, dziecko chętnie pójdzie do szkoły!
-
Jeśli o prezentach mowa to ja kupiłam bardzo fajny smartwatch dla dzieci i moim zdaniem nawet bez żadnej okazji to warto swojemu dziecku taki gadżet sprawić. Chociażby ze względu na lokalizator gps, zwłaszcza jak dziecko już samo wychodzi z domu. Ja zawsze mogę sprawdzić gdzie aktualnie mój syn się znajduje.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy