Problemy z pamięcią Mind Up - jakieś opinie?
Problemy z pamięcią Mind Up - jakieś opinie?
Post autor: Viśek »
Szukam skutecznej pomocy w zakresie tego jak odpowiednio radzić sobie z problemami w zakresie pamięci, koncentracji i skupienia. Jakoś ostatnio z ilością spraw nie mogę sobie poradzić, natomiast mam nadzieję że z Wasza opinią znajdę skuteczne wsparcie przy tych problemach.
Re: Problemy z pamięcią Mind Up - jakieś opinie?
Post autor: Byśek »
Post autor: Upoł »

Post autor: Huloń »

Post autor: Guloń »
Post autor: Błożej »

Post autor: Tośka32 »
Post autor: Tuśka32 »

Post autor: Emośka »
Post autor: Arełka »

Post autor: Łudek »
Też uważam, że to fajna opcja i dodatkowe wsparcie podczas przyśpieszenia myślenia i poprawy samopoczucia bo jednak jest to ważne aby chciało nam się pracować kiedy taka piękna i leniwa pogoda za oknemArełka pisze: ↑27 maja 2021, 9:51 Dla mnie również mega wsparcie, jednak brakuje mi motywacji i chęci do działania, tym bardziej że jednak coraz ciężej przy tej ilości zadań mieć wszystko pod kontrolą i codziennie skutecznie sobie z tym wszystkim radzić. Grinday skutecznie zadbał o czystość składu, produkty w pełni wege, no i cena też nie jest jakaś wysoka![]()
Post autor: Ześka »
Post autor: Jeśka »

Post autor: Ińka »
Dokładnie jakoś trzeba sobie radzić z tym wszystkim co spoczywa na naszej głowie, ogólnie jeśli chodzi o suplementy które mają ważne składniki wspierające procesy myślowe to mind up sprawdza się bardzo fajnie. No i czysta etykieta, wegeJeśka pisze: ↑24 cze 2021, 21:51 Ja uważam że dobrze szukać różnych opcji na poprawę pamięci z takich jedzeniowych produktów to gorzka czekolada, orzechy, czy migdały mogą skuteczne wspierać pracę mózgu. Ja jeszcze do tego robię sobie takie szoty z kurkumą i imbirem ale to bardziej dla całościowego zdrówka![]()
Post autor: EmiłKas »

Post autor: Urszuśka »
Post autor: Sereń »
Spoko sprawa myślę i chyba też się zdecyduje bo jakoś taki leniwy jestem i nie wiem co z tym zrobić, no i o wszystkim zapominamUrszuśka pisze: ↑17 lip 2021, 12:59 Też chyba nie będę odstawał od tych wypowiedzi i uważam, że akurat Mind Up to suplement w którym można znaleźć ekstrakt z korzenia ashwagandhy, żeń-szenia, różeńca górskiego, chloriny itd. Działa na mnie naprawdę fajnie, cena jest niczego sobie a warto pamiętać że zdrowie psychiczne i zdrowotne jest najważniejsze

Post autor: Szymeś »

Post autor: UrszulaZoń »
Orzechy ziemne, czekolada, krzyżówki i oczywiście suplementacja odpowiednimi produktami pomoże na pamięć na pewno!Szymeś pisze: ↑25 lip 2021, 11:09 Też uważam, że jest okeyZależy mi na tym, żeby czuć się dobrze i tez o niczym nie zapominać chociaż obowiązków zdecydowanie nie brakuje. Trzeba połączyć zarówno odpowiednio zbilansowane posiłki, odpowiednie nawodnienie organizmu i ruch. Pomocą Mind Up też jak najbardziej będzie tym bardziej że nieźle udało im się zbilansować skład.
Post autor: Janińka »
Post autor: Daśka »
Dokładnie, lepiej już próbować naturalny sposobów i przekonać się jak to dokładnie wygląda i czy odpowiednio wspomaga Wasz organizm. Mam nadzieję, że będą w stanie odpowiednio pomóc i oczywiście wrócicie do optymalnej formy również umysłowej!Janińka pisze: ↑26 lip 2021, 10:31 Ja miałam również duże problemy z tym, żeby ze wszystkimi zadaniami w ciągu dnia sobie poradzić i długo szukałem optymalnej opcji dla siebie żeby jednak znaleźć tę optymalną opcję. Akurat Mind Up daje radę i dlatego podrzucam link https://www.grinday.com/pl/sklep/12-min ... -mind.html gdzie dodatkowo upewnisz się odnośnie składu.
Post autor: Godeń »

Post autor: Aniśka »
No i o to chodzi, nie można się poddawać i szukac sposobów dla siebie które najlepiej po prostu w naszym przypadku działająGodeń pisze: ↑22 sie 2021, 15:48 Ogólni dobrze mieć pełną sprawność umysłową, w szkole podziwiałem osoby które potrafiły wszystko zapamiętać i też radzić sobie z natłokiem zadań. U mnie niestety był z tym problem, do tego jak doszła jeszcze praca i obowiązki prywatne to niczego nie potrafiłem doprowadzić do końca, ale w ostatnim czasie zacząłem lepiej planować zadania. Do tego Mind Up Grinday i naprawdę idzie mi to coraz lepiej![]()

Post autor: Kereś »
Post autor: Kneś »
auta w the sims 3
Post autor: kuczkon »
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy