reklama dla firmy
Inne tematy.
reklama dla firmy
Post autor: gość »
Postanowiłem popracować nad rozwojem mojej firmy i dlatego potrzebuję kogoś, kto wykona dla mnie pozycjonowanie stron internetowych. Zależy mi na sprawdzonej firmie, która oprócz tego że wypisuje faktury, to potrafi być skuteczna w działaniach . Dajcie namiary na kogoś sprawdzonego
- mirecki
Re: reklama dla firmy
W tej kwestii mogę polecić agencję http://marketing-net.pl/ która mojej firmie prowadzi ciąg działań reklamowych w sieci. Marketing internetowym nie jest im obcy, więc po poznaniu moich oczekiwań, momentalnie wiedzieli w którą stronę należy działać. Działają raz szeptanką a raz content marketingiem a to wszystko budując rozpoznawalność marki.
Post autor: demońka »
W prowadzeniu reklam na necie niezwykle ważny jest współczynnik ctr dokładniej chodzi o kombinacje wyświetleń reklam a interakcji twoich potencjalnych klientów. Im większa stawka ustalona tym reklama lepiej hula po sieci więc nie warto szczędzic grosza.
Post autor: błażejowa »
Jeśli mimo działań nie widać efektów pozycjonowania to może warto zlecić audyt i poznać przyczyny bezruchu? Ja tak zrobiłam i dzięki agencji webrange udało się wypracować pożądane efekty szybko i na długo, bo dzięki ich zabiegom i wskazówkom utrzymuje stronę na dobrym poziomie. Taka inwestycja się szybko zwraca, trzeba tylko postawić na dobra agencję
- azjatka
Ja ogólnie postawiłam na agencję http://cotojestcontentmarketing.pl/ której specjalizacja to content marketing. Potrafią napisać świetne teksty branżowe, które przykuwają uwagę na dłużej. W samej treści natomiast jest umieszczona dyskretnie reklama, którą wchłania każdy kto czyta dany materiał.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy