Rozwód a ślub kościelny
Inne tematy.
- Krystian
Rozwód a ślub kościelny
Cześć. Za 2 lata biorę ślub, drugi. Mojej narzeczonej marzy się ślub kościelny i chociaż pogodziła się, że raczej nic z tego, w sumie chciałbym się zorientować czy istnieje szansa, żeby drugi raz wziąć ślub kościelny - albo inaczej, żebym mógł z nią pójść do ołtarza
- Monia
Re: Rozwód a ślub kościelny
Nie wiem czy jest taka możliwość, żebyś tylko "poszedł do ołtarza". Ciekawe, jak się zapatrują na ślub z osobą niewierzącą, która już raz brała ślub Najlepiej będzie zapytać albo jakiegoś księdza, albo adwokata kościelnego o rozwód.
UWAGA! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG ..
UWAGA! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG ..
- Ola
Nie ma czegoś takiego, jak rozwód kościelny... Sąd kościelny może stwierdzić nieważność małżeństwa. Procedura nie jest taka prosta i nie każdemu się udaje, ale pomysł z pomocą prawną u adwokata kościelnego nie jest głupi.
-
Z doświadczenia wiem, że takie sprawy rozwodowe potrafią ciągnąć się miesiącami, a nawet i latami. Aby znacznie przyspieszyć ten proces można skorzystać z profesjonalnej pomocy prywatnego detektywa. W Warszawie polecam Wam Agencję Detektywistyczną www.detektyw24.net/kontakt-warszawa, tam na pewno uzyskacie profesjonalną pomoc
- Bigboy
takie rozwody bardzo długo się ciągną a przy okazji jeszcze sporo przy tym problemów. Nie zawesze samemu można sobie z tym poradzić dlatego warto skontaktować się z http://www.poradniasalomon.pl/ . Tam zdecydowanie znajdziesz pomoc.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy