Rozwód w Gdańsku. Jakiego prawnika polecacie?

Inne tematy.
Marek52

Rozwód w Gdańsku. Jakiego prawnika polecacie?

Post autor: Marek52 »

Potrzebne mi są namiary na bardzo dobrego prawnika od rozwodów z Gdańska lub Trójmiasta. Rozwód za porozumieniem stron, ale nie raz słyszałem o tym jak zmieniał się w sądową wojnę. Kogo możecie mi polecić?
Snoopy

Re: Rozwód w Gdańsku. Jakiego prawnika polecacie?

Post autor: Snoopy »

Decyzja o rozpoczęciu nowego związku podczas separacji może wpłynąć nie tylko na relacje międzyludzkie, ale również na aspekty prawne rozwodu. W Polsce, chociaż separacja nie jest równoznaczna z rozwodem, to jednak wszelkie działania podejmowane w tym czasie mogą być oceniane przez sąd. Dla tych, którzy rozważają takie kroki, kluczowe jest uzyskanie rzetelnych informacji i porad. Serwis https://esopot.pl/pl/676_artykuly-spons ... tnera.html może okazać się pomocnym źródłem wiedzy w tej materii.

rasowe bez domu
jurek19

Post autor: jurek19 »

Podziwiam, że wspólnie podjęliście taką decyzję. Ale faktycznie czasami podczas rozwodu sprawy obracają się o 180 stopni, dlatego dobrze mieć u swojego boku dobrego adwokata. Ja polecam skontaktować się z Mecenasem Mindykowskim, którego kancelaria znajduje się właśnie w Gdańsku. Na pewno będziesz zadowolony z jego usług.
Borian159

Post autor: Borian159 »

Ja też polecam Pana Michała Mindykowskiego. W całym Trójmieście cieszy się dobrą renomą. Ma na swoim koncie wiele zakończonych sukcesem spraw, więc naprawdę warto się z nim skontaktować.
Tymek99

Post autor: Tymek99 »

Też szykuję się do rozwodu i właśnie zastanawiałem się z kim skontaktować się w tej sprawie. Teraz już wiem i bardzo się cieszę, że trafiłem na ten wątek.
Marek52

Post autor: Marek52 »

No teraz czuję, że faktycznie sprawy mogą zakończyć się pomyślnie. Dziękuję Wam bardzo za całe zaangażowanie, na pewno skontaktuję się z Panem Mindykowskim.
ODPOWIEDZ