SOLU opnie

Inne tematy.
Awatar użytkownika
Rotka

SOLU opnie

Post autor: Rotka »

Jak wam sie współpracowało z Solu? Jestem ciekawa opinii. Prowadzę sprzedaż na Allegro i z tego co opowiadali mi znajomi ta firma potrafi podnieść sprzedaż nawet do 300%
Krzysiek ww

Re: SOLU opnie

Post autor: Krzysiek ww »

Dokładnie potrafią zrobić taka sprzedaż. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to jedna z najlepszych firm w Polsce, która wspiera procesy sprzedażowe i marketingowe na największych światowych platformach marketplace.
gurtila

Post autor: gurtila »

Faktycznie firma doskonale sobie poradziła ze wzrostem sprzedaży, jeśli macie faktycznie macie kłopoty ze sprzedażą na platformach marketplace, to współpraca z nimi powinna pomóc.

jak dbać o zmysł dotyku
Hipis

Post autor: Hipis »

W dzisiejszych czasach, dynamiczny rozwój mediów społecznościowych oferuje firmom nowe możliwości budowania społeczności wokół swoich marek. Agencja AdNext, której oferta jest dostępna na https://adnext.pl/ wykorzystuje potencjał tych kanałów do kreowania pozytywnego wizerunku firmy i angażowania odbiorców w interakcję z marką.
Memos

Post autor: Memos »

Na pewno warto umówić się z nimi na konsultację, aby ocenili typ biznesu jaki prowadzisz i jednocześnie możliwości dalszego rozwoju. Ich zakres działania jest dość szeroki nawet wspomagają proces wysyłki i obsługi klienta. Dużo zależy od skali :)
Lenos

Post autor: Lenos »

Marketplacy stale wprowadzają zmiany, dlatego nie mając wsparcia specjalistów ciężko w długim terminie zwiększać dotarcie do nowych klientów. Dlatego dobrze, że SOLU specjalizuje się nie tylko w allegro, ale też amazonie, ebayu i kauflandzie.
lebosz

Post autor: lebosz »

Na stronie SOLU https://www.sooolu.com umówisz się na darmowa konsultację i znajdziesz dokładne informacje odnośnie rynków na jakich działają i jakie marketplacy obsługują. Pomogą nawet w logistyce i obsłudze klienta jeśli sami nie macie od tego pracowników
obson

Post autor: obson »

robią dobrą robotę, a co najważniejsze pozwalają wyjśc na rynki zagraniczne i nowe marketplacy które interesują się dużym zainteresowaniem. Taka współpraca z doświadczonym zespołem specjalistom przynosi mega efekty.
Arki

Post autor: Arki »

Dla mnie te marketplacy i wymagania to czarna magia, nawet na polskim rynku bo allegro tez co chwilę coś zmienia a bez optymalizacji i dopracowywania poszczególnych elementów m.in szybkosci wysyłki cięzko jest się wyróżnić na tle innych producentów i marek z podobnymi produktami. Dlatego lepiej to zostawić specjalistom typu SOLU.
Grameria

Post autor: Grameria »

Jeśli potrzebujesz wzrosty sprzedaży na platformach Marketplace, to SOLU zdecydowanie pomoże. To świetni fachowcy i warto podjąć z nimi współprace, gdyż przyniesie oczekiwane efekty. Myślę ze można powiedzieć że sa jednymi z najlepszych na rynku :)
Awatar użytkownika
etna7

Post autor: etna7 »

Współpraca z firma SOLU https://sooolu.com/ przynosi efekty issprzedaż wzrasta. Maja spore doświadczenie w generowaniu znaczącego wzrostu sprzedaży, w krótkim czasie, poza tym bardzo rzetelnie podchodzą do klienta.
maribooo

Post autor: maribooo »

SOLU przeprowadza szczegółowe audyty, zarządza reklamami, analizuje dane sprzedażowe, wszystko aby zwiększyć sprzedaż i robi to doskonal, więc warto z nimi podjac współpracę.
Julitta

Post autor: Julitta »

Mogę z czystym sumieniem polecić firmę SOLU. Pomogli nam zwiększyć sprzedaż i to bardzo mocno, zarówno na allegro, ebay, czy amazon. firma bardzo rzetelna
Galicca

Post autor: Galicca »

Zgodze z poprzednimi wypowiedziami, w naszym przypadku współpraca z solu była owocna. U nas faktycznie ten wzrost sprzedaży był na poziomie prawie 300% i to w kilka miesięcy. Warto zaznaczyć ze zwiększają nie tylko na rodzimym rynku sprzedaż, ale również w Europie i USA
miszok

Post autor: miszok »

W końcu agencja która realnie odciazyła nas od działań marketingowych i tez widac spore wzrosty sprzedazy takze jestesmy mega zadowoleni z podjetej decyzji
Liska00

Post autor: Liska00 »

Odciążają nas w działaniach marketingowych i zarządzanimi kontami na allegro, amazonie i ebay-u w końcu idzie to w odpowiednim kierunku i wzrosty są ogromne względem tego co bylismy w stanie sami wypracować. To lepiej zostawić specjalistom, a my możemy skupić się na pozostałych działaniach i rozwoju biznesu
nosok

Post autor: nosok »

Na pewno dobrze porozmawiać i muszą przeanalizować biznes, aby ocenić czy będą w stanie skutecznie wspomóc Wasz biznes. Na stronie https://sooolu.com można umówić się na darmowy audyt. Nic nie tracicie, a jednak można w końcu wynieść swoją sprzedażna inny poziom.
yoki

Post autor: yoki »

na pewno nalezy do tych agencji które wiedza jak generowac sprzedaż, spokojnie wyniki do 300% są realne. Działania oparte na strategiach opartych o dane, więc nie działają w ciemno i bez sensu próbują różnych opcji. Warto sie na pewno na konsultacje umowic
deggo

Post autor: deggo »

Bardzo skuteczni i co najważniejsze wspomagają skutecznie rozwój na nowych rynkach za pomocą allegro, czy amazonie. Samodzielnie ciężko nad wszystkimi aspektami panować, jednak zarządzanie kontami i reklamami warto zostawic specjalistom. Tym bardziej że wyniki są bardziej niż zadowalające :D
szyszko

Post autor: szyszko »

Znacząco usprawnili nasz biznes, bo zarządzają ofertami, kontem i logistyką. Na pewno jest to ułatwienie i widać świetny wzrost przychodów, wskażą wszystkie błędy jakie do tej pory były popełniane. Można umówić sie na konsultacje, zeby dowiedziec sie co i jak
jesiotr

Post autor: jesiotr »

robia swoja robote dobrze i widac ze sie znaja na tym w jakim kierunku trzeba rozwijac biznes aby sprzedaz rosla i udawało sie budowac swoja marke na tle najblizszej konkurencji. Profesjonalne wsparcie od podstaw zaczynajac od audytów, zdecydowanie warto sie umowic na darmowe konsultacje
Szykko

Post autor: Szykko »

Robią robotę i o to właśnie chodzi, aby byli w stanie realnie poprawiać wyniki sprzedażowe i jednocześnie też odwiedziny sklepu. Jednak marketplacy rządzą się swoimi prawami i wymaganiami, więc jak ktoś nie jest na bieżąco to niestety ale może w dużej mierze po prostu przepalać swoje budżety.
Jarukk

Post autor: Jarukk »

Na pewno trzeba się rozwijać i jednocześnie dopracowywać oferty, zarówno jeśli chcecie działać na allegro, amazon, czy też ebay-u. bo jednak te platformy różnią się od siebie i nie wszystko będzie działało tak samo. Dlatego jak masz możliwość lepiej może zostawić to SOLU którzy mają zespół specjalistów i wtedy na chłodno po jakimś czasie można już oceniać wyniki.
Hromok

Post autor: Hromok »

nasza wspólrpaca okazala sie kluczowa dla rozwoju naszego sklepu internetowego Zajeli sie wszystkim od optymalizacji ofert az po płatne kampanie marketingowe. Przychody urosły w kilka miesiecy dwukrotnie, Jak szukacie kompleksowego wsparcia to SOLU na pewno pomoze
ikasok

Post autor: ikasok »

myslałem ze sam ogarnę sprzedaz na amazonie i allegro ale utknalem w miejscu. Solu przejeło temat i nagle w koncu to ruszyło, lepsza widnocznosc wiecej klientow i wyniki bardzo dobrze sie bronią. Dzis widze ile sam bym przepalal dalej pieniedzy i to praktycnzie bez efektow.
Uroś

Post autor: Uroś »

solidni specjalisci z duzym doswiadczeniemi mozliwosciami aby przez marketplacy wychodzic na nowe rynki. Maja pomysl na dzialania reklamowe, do tego odciazyli nas od zarzadzania kontem i obslugi klienta. Oby tak dalej!
Debb

Post autor: Debb »

pelna obsluga amazona i allegro bez zbednego stresu, dzieki nim zoptymalizowalismy listingi, reklamy i cala staretegie co przeklada sie na znaczaco poprawe wyniki i jeszcze nie powiedzielismy ostateniego slowa w tym roku rowniez oczkeujemy solidnego wzrostu
frikka

Post autor: frikka »

Jak najbardziej wzrost sprzedazy i większa rozpoznawalnosc naszego sklepu oraz samej marki na amazonie. To konkretne dowody ze mozna im zaufac, wynik wypracowany w około rok to prawie 300% lepsze przychody
Kuś

Post autor: Kuś »

maja fajny pomysl i skuteczne strategie ktore generuja dobre wyniki dlatego przekonali nas do współplracy i było warto. Wyniki duzo lepsze, sprzedaż rośnie i wchodzimy na nowe rynki. Mam nadzieje ze tak zostanie jeszcze długo i mam nadzieje, ze Wam też pomoga.
Dunikk

Post autor: Dunikk »

sprzdaz rosnie duzo szybciej niz to co bylismy w stanie wypraowac sami duzo marnowalismy czasu i pieniedzy a wyniki dwukrotnie mniejsze mielismy. Dlatego nie zalujemy nawiaznej wspolpracy bo tez zyskalismy czas na inne dzialania a jak biznes się nie rozwija to sie cofa jak mowi przyslowie.
Mironn

Post autor: Mironn »

Zawsze myślałem, że prowadzac firme wszystko sam ogarnę.. Ale to tak nie działa. Dlatego jak sprzedajecie na Allegro, czy Amazon. Warto skontaktować się z firmą SOLU, bo są naprawde pomocni. Nasza sprzedaż wzrosła sporo, jesteśmy bardzo usatysfakcjonowani ze współpracy z nimi.
Kremska

Post autor: Kremska »

U mnie było tak,ze strasznie męczyłam sie na allegro aby sprzedaż ruszyła tak jak trzeba. Jak znajoma poleciłą mi solu, to skorzystałam. Faktycznie pomogli, zaczęli fajnie skalować sprzedaż, dlatego uważam, że bardzo dobrze znają się na rzeczy,.
ODPOWIEDZ