Studia pielęgniarskie zaoczne
Inne tematy.
- rmen
Studia pielęgniarskie zaoczne
Dzień dobry, mam pytanie. Moja siostra chce się zapisać na studia pielęgniarskie zaoczne . Nie wiem, skąd nagle jej to przyszło, ale skoro chce pomagać, ja nie widzę w tym problemu. Pytanie tylko, czy i jak ma się o to postarać? Jak to widzicie? Na co Waszym zdaniem powinna liczyć?
Re: Studia pielęgniarskie zaoczne
Post autor: jyca »
wedlug mnie takie studia to swietny pomysl,. tego tyopu specjalistów ciągler brakuje na rynku pracy wiec ze znalezieniem dobrej posady nie bedzie miec problemu. a jest wele uczelni o tym profilu, ktore umozliwiaja naukę w weekendy.
Post autor: lelka »
kierunki takie jak pielęgniarstwo czy położnictwo cieszą się w ostatnim czasie duża popularnością są na pewno dostępne na Warszawskiej Akademii Medycznej i tą uczelnię można śmiało polecać. Wysoki poziom zajęć, doświadczona kadra wykładowców a do tego świetna organizacja.
Post autor: Urszulka »
Jak coś, to tak szkoła policealna ma fajne medyczne kierunki https://www.collegium.com.pl/ Collegium to miejsce, w którym uczniowie mogą liczyć na wsparcie zarówno podczas nauki, jak i po jej zakończeniu, co daje pewność, że dobrze zainwestowali swój czas
Post autor: olka8a9 »
Niestety nie zawsze mamy możliwości, aby poświęcić się na 100% w kwestii pisania pracy na studia. Jak powinna wyglądać praca z pielęgniarstwa? Jak przygotować się do jej napisania? Wskazówek możecie poszukać na stronie https://www.pisaniepracpomoc.pl/pisanie ... gniarstwa/ .
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy