tanie paczki
Inne tematy.
- xenop
Re: tanie paczki
Co do drugiego pytania to tak zdecydowanie polecam korzystać z brokerów kurierskich, bo umożliwiają porównanie cen usług i wybranie najtańszej opcji. Bardzo często okazuje się, że to właśnie kurier ambro express wypada najkorzystniej dlatego też tak wiele osób go poleca
- Ori35
A nie wiecie jaki będzie najtańszy kurier do niemiec? Czeka mnie wysyłka paczki i tak się zastanawiam jaki to będzie koszt. Znajomi mówią, żeby słać przez brokera kurierskiego. To podobno najkorzystniejsza opcja. Ktoś wysyłał w ostatnim czasie? Jaki to koszt?
-
Zdecydowanie kurierem i to poprzez tą platformę https://allekurier.pl/ . Pocztą jest i drożej i do tego dużo dłużej takie paczki idą, szczególnie za granicę. Tu łatwo wyszukasz najtańszą ofertę na wysyłkę, nadasz paczkę i to bez wychodzenia z domu. Nie raz już testowałem sposób, kurier odebrał paczkę ode mnie z domu i sprawnie dostarczył na miejsce.
Post autor: oliwia_miś »
Wydaje mi się, że opłaca się wysłać paczki do Anglii np. za pośrednictwem firmy kurierskiej kursującej za granicę. Osobiście czasami wysyłam coś do bliskich przebywających za granicą więc wiem, że wypełnienie takiego formularza nadającego paczki zajmuje tylko kilka minut a już po kilku dniach paczka dostarczona jest do rąk odbiorcy.
drukarka brother wielofunkcyjna
drukarka brother wielofunkcyjna
-
A kto z Was miał okazję wysyłać paczkę w Rybniku? Ja ostatnio miałam takie zadanie i z portalu na stronie internetowej https://porady.rybnik.pl/ dowiedziałam się, gdzie to najlepiej zrobić Fajnie, że w dzisiejszych czasach bez problemu można znaleźć takie informacje w sieci
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy