teczki skórzane
Inne tematy.
teczki skórzane
Post autor: BoleŚ22333 »
Hej, zastanawiacie się skąd kupić teczki męskie skórzane? Wydaje mi się, że na stronie https://e-mcklein.pl/pol_m_Dla-Niego_Te ... e-103.html znajdziecie teczki skórzane w atrakcyjnych cenach. Znacie inne sklepy z teczkami skórzanymi?
-
Re: teczki skórzane
Jeśli interesuje Was wysokiej jakości galanteria męska skórzana, to polecam zajrzeć do sklepu internetowego Betlewski.com. Mają tam naprawdę spory wybór takich skórzanych gadżetów - kupić tam można nie tylko teczki i torby, ale również portfele, kosmetyczki itp.
Post autor: Mikuś »
Szukam fajnego sklepu lub hurtowni, gdzie będę mógł zamówić portfele na prezent, dla pracowników swojej firmy, chodzi mi o portfele skórzane, mamy okrągłą rocznicę istnienia firmy, i chciałem zrobić swoim pracownikom fajny prezent, może nawet z jakimś napisem jak by była taka możliwość.
- luckyboy
Sam czegoś takiego dla siebie szukałem. Prowadzę bardzo dużą firmę, cenie sobie wygląd i prezencje. Tak samo moja żona. Jeśli coś kupujemy, to tylko i wyłącznie są to porządne rzeczy. torba biznesowa , to coś , bez czego ciężko Taki dodatek który domyka caly image. ADAM BARON ma świetne skórzane torby. Kupiliśmy od niego właśnie. Pięć lat gwarancji.
Post autor: Kołek »
W mojej opinii jeżeli jesteście na etapie poszukiwań ciekawych propozycji w zakresie elementów wyposażenia dla siebie w wydaniu skórzanym, jak portfele, paski, czy również dodatkowe spinki do mankietów to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia ofertę przygotowaną przez https://www.galante.pl/ u których będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji topowych marek i jednoczesnie naprawdę fajnych cenach. Na pewno na prezent dla swojego eleganckiego mężczyzny coś będziecie mogli znaleźć
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy