usługi informatyczne dla przedsiębiorstw

Inne tematy.
Awatar użytkownika
Justyn_60

usługi informatyczne dla przedsiębiorstw

Post autor: Justyn_60 »

Znacie jakieś sprawdzone firmy, które oferują usługi informatyczne w Płocku lub gdzieś w okolicach? Chciałabym się dowiedzieć, bo u mnie w biurze oczywiście korzystamy na co dzień z laptopów i one jak się domyślacie czasami ulegają awarii. Trudno jest w takich sytuacjach znaleźć kogoś na już, więc lepiej byłoby współpracować z serwisem, nie sądzicie?
Awatar użytkownika
ecik12

Re: usługi informatyczne dla przedsiębiorstw

Post autor: ecik12 »

Jeżeli nadal rozglądasz się za firmą, która oferuje usługi informatyczne, to koniecznie zajrzyj na stronę https://enicom.pl/ i zapoznaj się z ich ofertą. Mają szeroki zakres usług, działają kompleksowo. Jak dla mnie - niezastąpieni.
aishaa

Post autor: aishaa »

Skoro jesteśmy przy tym temacie, to też warto dowiedzieć się na czym dokładnie polega mpls i co może nam wnieść ten system. W ten sposób będziecie wiedzieć, jak jeszcze efektywniej działać. Także poszperajcie w tym zakresie wiadomości.
alicjaa

Post autor: alicjaa »

Warto również tutaj wspomnieć o firmie Dragnofly, która oferuje usługi na wysokim poziomie. Jest to firma it wrocław , która oferuje kompleksowe usługi, jak chodzi o obsługę sprzętów, konfiguracje, czy inne aspekty. Myślę, że z ich pomocą będziecie mogli być spokojni o swoje sprzęty itd.
wojciuszek

Post autor: wojciuszek »

Ciekawą ofertę posiada firma Cadlens. Oto link do ich strony http://www.cadlens.com. Oferują wizualizacje, strategie komunikacji, web design oraz identyfikacji marki. Ceny mają naprawdę bardzo rozsądne, a jakość usługi na najwyższym poziomie. Korzystaliście już z usług tej firmy? Jakie macie zdanie na temat realizacji zleceń?
ODPOWIEDZ