zabawki

Inne tematy.
Awatar użytkownika
derwit_85

zabawki

Post autor: derwit_85 »

Jakie zabawki teraz sa modne? Co warto kupić dzieciom znajomych? Ja zawsze byłam zwolennikiem zabawek edukacyjnych, więc najleiej jakbyście polecili coś z tego działu. Coś fajnego, atrakcyjnego dla dzieci, ale jednocześnie uczącego jakichś umiejętności. Dziecko ma trzy lata, więc zabawki owinny być skierowane do tej grupy wiekowej :) To chłopiec, chociaż w tym wieku, to chyba nie ma większego znaczenia jeśli chodzi o zabawki.
wiolkaa

Re: zabawki

Post autor: wiolkaa »

W ostatnim czasie rozważam zakup zestawu klocków dla mojego dziecka, który jest dostępny na stronie internetowej https://alleblox.com/ . Widzę, że wiele osób wyraża pozytywne opinie na temat tej oferty, szczególnie w kontekście doskonałej jakości wykonania tych klocków.
mijaa

Post autor: mijaa »

A może warto byłoby postawić na samochodziki na akumulatory ? Co wy na to? Według mnie warto rozważyć, bo ileż dzieci mogą dostawać tych ubrań, zabawek... A jakby nie było, to będzie coś oryginalnego i na pewno dostarczy sporo radochy dzieciaczkom.
ewelina nowak

Post autor: ewelina nowak »

Na pewno tak jeśli chodzi o starsze dzieci ale dla maluchów najlepsze są uspokajacze i przytulanki. Widziałam kota mruczka od chicco u koleżanki i je maluszek uwielbia tą zabawkę, też będę chciała coś takiego kupić dla swojego dziecka
xenaa

Post autor: xenaa »

To przykładowo ja teraz jak szukałam też czegoś fajnego na prezent dla czterolatka, to odkryłam firmę Auzou.pl i jestem zachwycona ich produktami. Naprawdę można znaleźć tam coś solidnego, atrakcyjnego i korzystnie wpływającego na rozwój. Także jakby co zobaczcie również i ich propozycje.
Dowbyk

Post autor: Dowbyk »

Jeśli szukasz zabawy, która połączy przyjemność z nauką i zapewni dzieciom mnóstwo radości, to te automaty do gier są strzałem w dziesiątkę. Nasze dzieci spędzają godziny, grając na tych interaktywnych urządzeniach, które nie tylko bawią, ale także rozwijają ich umiejętności motoryczne i koordynację ręka-oko. Co więcej, są solidnie wykonane i łatwe do utrzymania w czystości, co jest wielkim plusem dla każdego rodzica
nelka

Post autor: nelka »

A to zależy w jakim wieku jest dziecko :) Jak już jest rchę starsze to fajnym prezentem jest rowerek biegowy czy na przykład hulajnoga trójkołowa. Jak dziecko jest mniejsze i na przykład zaczyna dopiero chodzić przy czymś to warto kupić popychacz toyz, ja swojej chrześnicy kupowałam i po 3 tygodniach zaczęła dzięki niemu samodzielnie chodzić.
Awatar użytkownika
sarnek

Post autor: sarnek »

MegaKlocki.pl to niezastąpione narzędzie dla każdego fana LEGO. Portal porównuje ceny klocków, pomagając znaleźć najtańsze zestawy. To idealne miejsce na poszukiwanie okazji i oszczędności. Powiem wam szczerze, że sama chętnie korzystam z tej porównywarka klocków
Gość

Post autor: Gość »

Figurki dinozaurów będą świetną propozycją zabawki dla dziecka. Te realistycznie wykonane modele pozwalają na przeniesienie się w czasy prehistoryczne, rozwijając wyobraźnię i ciekawość świata. Zabawa nimi może stać się nie tylko źródłem radości, ale także inspiracją do nauki o dinozaurach i historii Ziemi. Dzięki nim dzieci mogą tworzyć własne przygody, ucząc się jednocześnie o różnych gatunkach tych fascynujących stworzeń. To zabawka, która łączy zabawę z edukacją, dostarczając mnóstwo frajdy. 8-)
Jawiika

Post autor: Jawiika »

Duży wybór zabawek dla maluchów w wieku 9 miesięcy znajdziecie na https://babystuff.pl/pl/k/zabawki-dla-9 ... go-dziecka Oferta obejmuje różnorodne zabawki, które wspierają rozwój motoryczny, sensoryczny i poznawczy maluchów. Od bezpiecznych gryzaków po interaktywne zabawki, które zachęcają do odkrywania świata – każdy znajdzie coś odpowiedniego dla swojego dziecka.
Jarek

Post autor: Jarek »

Zgadzam się z kimś wyżej, to wszystko zależy od wieku dziecka. Dla mniejszych szkrabów na pewno przydadzą się jakieś zabawki edukacyjne, interaktywne. A tym starszym pewnie spodobają się jakieś figurki czy klocki. Ja chrześniakowi, 7-latkowi, ostatnio zamówiłem jeden z tych zestawów https://cobi.eu/pl/klocki/samochody-abarth,107 Abarth. Samochody bardzo go rajcują, sam zresztą wybrał sobie model. A dokładnie, Abarth 595 Competizione, taka usportowiona wersja naszego kochanego Fiata 500. Super wygląda po złożeniu, fajnie prezentuje się na półce. A ile frajdy z tego było!
ODPOWIEDZ