zwalczanie gryzoni

Inne tematy.
Awatar użytkownika
Tobiasz1962

zwalczanie gryzoni

Post autor: Tobiasz1962 »

Orientujecie się, jakie są najskuteczniejsze sposoby na zwalczanie gryzoni? U mnie w zakładzie, a konkretnie w piwnicach zauważyliśmy szczury i zdecydowanie nie jest to bezpieczne, prawda? Przydałaby się profesjonalna deratyzacja Kęty. Czy wy korzystaliście z takiego rozwiązania i chcielibyście opowiedzieć o jego skuteczności? Przydadzą mi się wskazówki ;)
anastazjam

Re: zwalczanie gryzoni

Post autor: anastazjam »

Ja kiedyś korzystałam z usługi ją jest deratyzacja Wrocław i trafiłam na naprawdę fachową firmę - Nasta F.H.U. - serdecznie ją polecam. Wykonują wszystkie usługi DDD :)
Awatar użytkownika
ecik12

Post autor: ecik12 »

Zwalczanie szkodników i gryzoni dało mi się we znaki. Na szczęście znalazłem w końcu specjalistów, którzy pomogli w tej kwestii. Ja akurat skorzystałem z poleconej mi firmy DDD usługi. Starają się ograniczać stosowanie szkodliwych substancji i stawiają na obserwację przed pozbyciem się intruzów, co zasługuje na uznanie. I co najważniejsze są niezwykle skuteczni.
koziera

Post autor: koziera »

Cześć, czy wydaje Wam się, że warto od czasu do czasu przeprowadzić tego rodzaju https://www.alerobale.pl/cennik/deratyz ... wa-cennik/ działanie? Mam piwnicę i pewności nie mam właśnie, czy tam się takie stworzenia nie zalęgły. Może jednak przesadzam? Powiedzcie coś z własnych doświadczeń. Mieszkam na Woli.
ODPOWIEDZ