Auto na abonament

józekjózef

Auto na abonament

Post autor: józekjózef »

Cześć! Jak w temacie - myślę o wzięciu auta na abonament. Nie chcę za bardzo pchać się w kredyty, bo te co już mam, to wystarczą. :D Potrzebuję lepszego auta, nie musi być nowe, ale też nie chcę 15-20 letniego, bo to też już przerabiałem i wolę do tego nie wracać, wiadomo.

Czytałem ostatnio trochę o autach na abonament i bardzo mi się spodobała taka opcja. Jest stały czynsz, w tym już inne rzeczy wliczone i wychodzi na to, że to się bardzo opłaca i jest wygodne. No, ale wiadomo, warto popytać innych. Co o tym myślicie, wiecie coś na ten temat? ;)
ogórek

Re: Auto na abonament

Post autor: ogórek »

Ja tam myślę, że warto brać. Wyjdzie Ci taniej niż branie kredytu na kupno (chyba, że masz gotówkę, ale mimo wszystko). Poza tym, jak wynajmujesz, to masz dużo luzu. W miesięcznym czynszu masz wliczone ubezpieczenie i pakiet serwisowy. Nawet wymiana opon leży po stronie firmy leasingowej, Ty się tym nie martwisz. Koszty przewidzisz, a nie masz takiej możliwości, jak kupisz wóz. Masz do dyspozycji młody samochód, który jest bezpieczny, dobrze się prowadzi i nie sprawia żadnych problemów. Mój teściu wynajmuje auto z Master1.pl i wiem jak to działa. Sam też niedługo będę wynajmował. :)
agaagata

Post autor: agaagata »

Hej, a słyszeliście o takiej formie finansowania aut jak "leasing jak abonament"? Jeśli nie, przeczytajcie poradnik zamieszczony na stronie https://emoto.com.pl/wygodne-rozwiazani ... t-i-cupra/ , myślę, że będziecie pozytywnie zaskoczeni tą opcją - elastyczną, tanią, w mojej ocenie optymalną. Objęte są nią wszystkie najnowsze modele Seata i Cupry a więc jest w czym wybierać. Oczywiście możecie też zdecydować się na klasyczną dzierżawę z niskim oprocentowaniem.
adam445

Post autor: adam445 »

W moim przypadku zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Bryki z Ameryki - auta z usa , która sprowadziła dla mnie moje wymarzone BMW z USA w atrakcyjnej cenie. Wszystkie formalności udało się załatwić bardzo sprawnie i bez problemów.
ODPOWIEDZ