nieśmiałość
Zabawki erotyczne, libido, bielizna, związki. Wszystko o seksie.
- Zośka123
Re: nieśmiałość
Jest na rynku dostępnych wiele rodzajów feromonów, jednak mnogość takich produktów sprawia, że pozornie łatwy wybór jest utrudniony. Ja mogę Ci polecić feromony firmy https://xn--w-btb-tcb.pl/ jest t5o produkt zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn.
- WitoldZmywar
- Kontakt:
Post autor: WitoldZmywar »
Moim sekretem na nieśmiałość jest duża dawka alkoholu
. Ciężki wysiłek fizyczny może również podnieść samoocenę i pewność siebie,

Post autor: nieśmiałość »
Walkę z nieśmiałością każdy przechodził. W każdym z nas jest była albo dalej jest nieśmiałość. Każdy walczy z tym problemem na wiele sposobów. Ja na twoim miejscu zaczął bym walkę zaczynając na portalach randkowych. Tam możesz rozmawiać z kim tylko chcesz, potem przeszedł bym an sex kamery tak żebyś mógł zobaczyć jak wygląda kobiece drogi rodne żebyś nie był zdziwiony jak je zobaczysz na żywo. Potem skorzystał bym z sex telefonu. Sex telefon jest dobrą formą na wstępna grę oraz na pobudzenie instynktu męskiego, który może dodać Tobie większej odwagi. Wybierz sobie tą dziewczynę która Tobie podoba się najbardziej i zadzwoń do niej https://wczasiepracy.pl/sex-telefon . Ja tak zaczynałem i jest to dobry sposób.
Post autor: Misza »
Nieśmiałość nie jest problemem. ja sam swoją pokonałem dzięki portalom randkowym takim jak adoreo.com/bootynaa gdzie zwyczajnie nauczyłem się jak rozmawiać z kobietami. uważam, że warto.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy