cnhjqrf

Rozmowy o wszystkim.
Awatar użytkownika
tofifi1234

cnhjqrf

Post autor: tofifi1234 »

Witaj, powiedz mi, co lepiej gotować stosy, a nie jaki drut, gdzie je zdobyć lub zamówić i jak będzie się zachowywał w warunkach nieformalnej operacji
Awatar użytkownika
teywi21

Re: cnhjqrf

Post autor: teywi21 »

cześć przyjacielu, ja również buduję i chciałbym również wiedzieć, gdzie lepiej zamówić lub kupić drut spawalniczy, mam nadzieję, że odpowiedź wkrótce nie nadejdzie
Awatar użytkownika
tero32

Post autor: tero32 »

cześć, budując domek na palach, długo zastanawiałem się również, jakie materiały eksploatacyjne użyć, a mój wybór padł na ten z drutami https://www.hordawire.com/produkt/druty-pelne-mig-mag/ skrajnych przypadkach warto nawet się wspinać tylko ze względu na różnorodność wyborów, a nie mówię o jakości i tym, co się z nią łączy i atrakcyjnej cenie
Awatar użytkownika
morska

Post autor: morska »

Nie wiem dokładnie, o czym piszecie, panowie i panie, ale wynika z kontekstu, że o budowaniu i remontowaniu. W związku, z czym tak naprawdę uważam, że należy się podzielić dobrymi namiarami, jeśli takowe macie. Ja od siebie mogę powiedzieć, że dobrą masa uszczelniająca SKD jest masa Schniedel. Wiele firm ma różne produkty, ale to akurat jest sprawdzone, także nie trzeba się martwić.
ODPOWIEDZ