Witam!
Mam coraz większe problemy z siwymi włosami i już nie wiem co z tym robić, zeby zatrzymać ten efekt. Mam do Was pytanie jak sobie z tym problemem radzicie, no i najlepiej żeby to nie był jeszcze etap ich koloryzacji. Coś skutecznego co pobudzi cebulki włosów? Pozdrawiam
Problem z siwymi włosami - co radzicie?
Rozmowy o wszystkim.
Re: Problem z siwymi włosami - co radzicie?
Post autor: Widoś »
W mojej opinii jeżeli będziecie szukali przede wszystkim skutecznych preparatów na siwe włosy to zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia preparat GR-7 który daje duże możliwości zarówno jeżeli chodzi o skutecznie dotarcie do cebulek włosów i zwiększenie produkcji melaniny, która odpowiada za naturalny kolor i też dzięki temu utrzymuje się on długo.
Post autor: Oneśka »
W przypadku poszukiwań skutecznych preparatów na siwe włosy to jak najbardziej jestem za GR-7 https://gr-7.eu/ jest to skuteczne rozwiązanie w dotarciu do cebulek włosów i produkcji melaniny. Zdecydowanie warto sprawdzić, bo kilku tygodniach efekty powinny być naprawdę zadowalające!
Post autor: Sokół »
Super to mnie zmotywowaliście! Na pewno sprawdzę i oczywiście mam nadzieję, że to nie koniec podpowiedzi z Waszej stronyOneśka pisze: ↑20 wrz 2021, 19:27 W przypadku poszukiwań skutecznych preparatów na siwe włosy to jak najbardziej jestem za GR-7 https://gr-7.eu/ jest to skuteczne rozwiązanie w dotarciu do cebulek włosów i produkcji melaniny. Zdecydowanie warto sprawdzić, bo kilku tygodniach efekty powinny być naprawdę zadowalające!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy