przesyłka paletowa

Rozmowy o wszystkim.
Awatar użytkownika
kygo

przesyłka paletowa

Post autor: kygo »

Cześć wszystkim. Jesteście w stanie powiedzieć jaki jest najlepszy kurier od przesyłek paletowych? Muszę przesłać trochę większy i cięższy towar. Dobrze by było jakby nie był za drogi, wiadomo ceny są ważne :) Ale też zależy mi na czasie, więc jakby to był ktoś szybki to byłoby super
Awatar użytkownika
alvin

Re: przesyłka paletowa

Post autor: alvin »

kygo pisze: ↑28 lip 2021, 13:52 Cześć wszystkim. Jesteście w stanie powiedzieć jaki jest najlepszy kurier od przesyłek paletowych? Muszę przesłać trochę większy i cięższy towar. Dobrze by było jakby nie był za drogi, wiadomo ceny są ważne :) Ale też zależy mi na czasie, więc jakby to był ktoś szybki to byłoby super
Generalne z tego co wiem to dobrze jest porównywać oferty kurierów u brokerów kurierskich. Także jeśli to ma być paleta do Hiszpanii czy innego kraju - bo jak wiadomo transport nie jest tylko krajowy
NowakZygmuńt

Re: przesyłka paletowa

Post autor: NowakZygmuńt »

Na szczęście dzisiaj jesteście w stanie dużo lepiej poradzić sobie z takimi kwestiami. Ja na pewno mogę Wam już teraz podpowiedzieć, byście zajrzeli do https://www.info.elblag.pl/8,59900,Pacz ... skiej.html i dowiedzieli się, jakie paczki do UK będą dla Was najkorzystniejsze. To bardzo ważny aspekt, więc koniecznie weźcie to pod uwagę!
ODPOWIEDZ