zaproszenia ślubne w stylu rustykalnym

Rozmowy o wszystkim.
Awatar użytkownika
pertyno

zaproszenia ślubne w stylu rustykalnym

Post autor: pertyno »

Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www https://anetagawel.pl/zaproszenia/zapro ... stykalnym/
małwa

Re: zaproszenia ślubne w stylu rustykalnym

Post autor: małwa »

Zaproszenia ślubne ważna sprawa, ale ja na tym aż tak się nie skupiam. Ważniejsze jest na przykład to, jaka fotografia ślubna Warszawa będzie u nas i kto będzie grał muzykę. Wiem, że jedzenie też należy dopracować, i ubiór, więc na tym się skupiam. A zaproszenia na pewno teściowa, albo mama dobiorą odpowiednie. To im zostawię.
KaśkaPolka

Post autor: KaśkaPolka »

Jeśli chodzi o zaproszenia ślubne w stylu rustykalnym to polecam stronę www.stronawesela.pl. Mają przepiękne propozycje, wszystkie dodatki jakie są potrzebnym młodym i do tego przystępne ceny. Warto zajrzeć na ich stronę nawet po to by się zainspirować :)
Robaczek

Post autor: Robaczek »

A skoro już mowa o zaproszeniach, to czy orientujecie się może gdzie można kupić zaproszenia na urodziny, na przykład zaproszenia na 18? Szukałam już trochę w sieci i na całkiem fajne zaproszenia na różne okazje trafiłam w sklepie internetowym Happenings.pl. Czy ktoś z Was miał z nim może do czynienia wcześniej?
ODPOWIEDZ