Zdrowa i smaczna karma dla dorosłego psa

Rozmowy o wszystkim.
Turęk

Zdrowa i smaczna karma dla dorosłego psa

Post autor: Turęk »

Cześć!
Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie do polecenia jakieś ciekawe propozycje w zakresie zdrowej, smacznej i naturalnej karmy suchej dla mojego psa (bez zbóż).
Pomożecie, bo chętnie poznam Wasze spostrzeżenia w tym zakresie i oczywiście mam nadzieję, że jeszcze trochę tutaj temat nam się będzie rozwijał :)
Ribą

Re: Zdrowa i smaczna karma dla dorosłego psa

Post autor: Ribą »

Jak chcesz skutecznie zadbać o swojego pupila to z własnych doświadczeń mogę polecić Wam, żebyście wzieli pod uwagę ofertę producenta Empire Petfood którzy mają naprawdę fajnie zbilansowane karmy dla różnych ras i też wieku psów. Dobrze sprawdzić najlepsze opcje, no i dodatkowo kupić w nagrodę dla psiakow smaczne przekąski
Juweś

Post autor: Juweś »

O proszę to już ktoś mnie uprzedził, bo również polecałbym właśnie zwrócić uwagę na ofertę Empire Petfood - zdrowa, hipoalergiczna i bogata karma dla pupilów najmłodszych, jak i tych naszych staruszków. Ceny niczego sobie, ale tez mozna skorzystać z kodu rabatowego FB10 na -15% żeby też się co do nich przekonać.
Kajła

Post autor: Kajła »

O super to także sprawdzę, bo też ciężko będzie znaleźć fajne propozycje karm o bogatym naturalnym składzie i jeszcze na dobrej przecenie. No zobaczymy co z tego wyjdzie i czy mojej suczce będzie pasowała bo też jest wybredna i byle czego nie chce zjeść. Pozdrawiam!
Iteń

Post autor: Iteń »

U nas pojawił się problem z otyłością psa (oczywiście przez naszą mamę która go mocno rozpuściła) Dlatego wziąłem sprawy w swoje ręce i też zamówiłem specjalną karmę https://empireshop.pl/hipoalergiczna-ka ... -z-nadwaga która z tygodnia na tydzien i regularne jedzenie pozwala skutecznie go odchudzić.
Awatar użytkownika
indy5

Post autor: indy5 »

Turęk pisze: ↑05 mar 2021, 22:18 Cześć!
Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie do polecenia jakieś ciekawe propozycje w zakresie zdrowej, smacznej i naturalnej karmy suchej dla mojego psa (bez zbóż).
Pomożecie, bo chętnie poznam Wasze spostrzeżenia w tym zakresie i oczywiście mam nadzieję, że jeszcze trochę tutaj temat nam się będzie rozwijał :)
Możesz spytać weterynarza, a na pewno lepiej unikać tych dostępnych w marketach. Pamiętaj również o tym, że pies musi mieć własne posłanie https://www.obroza-elektryczna.pl/materace-dla-psow/
Awatar użytkownika
pertyno

Post autor: pertyno »

Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. https://karmawataha.pl/pl/c/Przysmaki/95
Jędruś22

Post autor: Jędruś22 »

Sklepów z tego typu jedzeniem jest mnóstwo ale dobra karma dla psa to sklep Skład Karmy. Mają najlepsze produkty i zdobywają liczne nagrody a to świadczy o ich jakości i dbałości o naszych pupilów. Dzięki nim twój pupil będzie zdrowy i pełen energii.
ODPOWIEDZ